2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 428 پست
اینا نوزادی خیلی ارزونن  

از لحاظ انتخاب جنس انتخابای بدی نیست . ولی باز بستگی داره به خودت

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من زیاد سرمایه ندارم ولی خیلی دوست دارم از خودم درآمد داشته باشم و یه کاری شروع منم بخوام آنلاین شاپ بزنم چی بزنم که فروش خوب داشته باشه و فالوور بگیرم تاپیک تونو دیدم کلا این انگیزه رو گرفتم آنلاین شاپ بزنم ولی چی؟؟ در مورد کار هیچی نمی‌دونم و کسی هم ندارم در مورد  این چیزا بهم کمک کنه به نظرت برم دنبال همچین چیزی یا کلا ادامه ندم چون هیچی نمیدونم

با من بحث نکنید 🤷
از لحاظ انتخاب جنس انتخابای بدی نیست . ولی باز بستگی داره به خودت

واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم سرمایه زیادی ندارم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

عزیزم من زیاد سرمایه ندارم ولی خیلی دوست دارم از خودم درآمد داشته باشم و یه کاری شروع منم بخوام آنلا ...

دوست داری چی بفروشی چقدر سرمایه داری

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

۳تومن😂😂 به کراپ ونیم تنه لباس تو خونگی اینا خیلی علاقه دارم خودم اگه بتونم شغلمم اینا باشه خوبه🥲

پناه برخدا من یکم اطلاعات دارم بهت میدم امیدوارم کمکت کنه

فقط بسنده به ی فضای مجازی نباش

تو دیوار اگهی بذار خرید حضوری بذار

باسلام هم خوبه اما باید از تولیدی جنس بگیری تابتونی بفروشی

پناه برخدا من یکم اطلاعات دارم بهت میدم امیدوارم کمکت کنه فقط بسنده به ی فضای مجازی نباش تو دیوار ...

راستی جنس رو از کجا بگیرم تولیدی ؟از کجا پیدا کنم؟

خرید حضوری چجوری؟ من که مغازه نمیتونم بزنم با این سه تومن 

با من بحث نکنید 🤷
راستی جنس رو از کجا بگیرم تولیدی ؟از کجا پیدا کنم؟ خرید حضوری چجوری؟ من که مغازه نمیتونم بزنم با ای ...

یا باید حضوریبری تهران برای خرید 

یا تو اینستا و تلگرام سرچ کن کلی پیج میاد بالا قیمتا و کیفیت ها رو‌مقایسه کن

عزیزم من زیاد سرمایه ندارم ولی خیلی دوست دارم از خودم درآمد داشته باشم و یه کاری شروع منم بخوام آنلا ...

عزیزم نمیشه بگم چیو و بری اونو بخری و جواب بده این انتخاب خودته. 

ولی یرای شروع سرمایه کم و محتوا سازی متفاوت ازون گزینه خوبیه. 

دیگه باید اطلاعات کسب کنی بعد شروع کنی همه که بلد نبودن از اول

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم سرمایه زیادی ندارم

سرمایه مهم نی

۳تومن😂😂 به کراپ ونیم تنه لباس تو خونگی اینا خیلی علاقه دارم خودم اگه بتونم شغلمم اینا باشه خوبه🥲

سه تومنم خوبه فک نکن کمه بد میشه 

اصلا اونطور نیست

سه تومنم خوبه فک نکن کمه بد میشه  اصلا اونطور نیست

خیلی امیدوار شدم