2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
جذابیتش کم نمیشه؟ پیج خودتو میتونم ببینم؟

نه عزیزم حالت جنگل و طبیعت باشه یه تم خاصه خودش. 

نه عزیزم نمیتونم بزارم چون نمی‌دونم چی تاپیک میزنم🤣تاپیک های سمی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی

😐اخر من از دست شماها خودم میکشم کلی ادیت خفن حاظر داشت که

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
نه عزیزم حالت جنگل و طبیعت باشه یه تم خاصه خودش.  نه عزیزم نمیتونم بزارم چون نمی‌دونم چی تا ...

😂😂بااشه

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

😂😂 اخه دنبال کنندش کمه یه صد تا اینا شه بعد بزاره

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

سلام وقت بخیر من میخوام انلاین شاپ بزنی لباس خونه با ۴ الی ۵ تومن میخوام بفروشم و تو بازارهای روزانه هم حضوری بفروشم یه پیج زدم که لاقل ۲۰۰ فالور بگیرم بعد برم جنس بیارم نمیدونم چطوری فعالیت کنم چون هنوز جنسی هم ندارم ممنون میشم کمک کنید

یسوال دیگه

بعضیارو دیدم ریلز اول پیجشون کلی ویو میخوره چیکار میکنن؟

😂😂 اخه دنبال کنندش کمه یه صد تا اینا شه بعد بزاره

فک کنم مشکل همه اعتماد به نفس اخه ادیتاش خوب بود خودش کارش اینه .تا نزاره مردم چیو ببین اخه🤣

فک کنم مشکل همه اعتماد به نفس اخه ادیتاش خوب بود خودش کارش اینه .تا نزاره مردم چیو ببین اخه🤣

اره اعتماد به نفس خیلی مهمه واقعا😑

یسوال دیگه بعضیارو دیدم ریلز اول پیجشون کلی ویو میخوره چیکار میکنن؟

عزیزم واقعا به اول و آخر هم نیست حتی یه تخم مرغ هم ویو میخوره. 

بعضی ها هم اولین فیلم نیست بقیش تو آرشیو

این الان پیجمه بزور ۳۰ نفر اونم از پیج شخصیم فالو کردن نمیدونم چیکار کنم واقعا

بیو رو خلوت کن فقط اطلاعات بده بدونن دارن چی میخرن و از کجا

سلام وقت بخیر من میخوام انلاین شاپ بزنی لباس خونه با ۴ الی ۵ تومن میخوام بفروشم و تو بازارهای روزانه ...

مثلا یه عمده فروشی که قراره بخری ازش یا اون جنسو داره شما ادیت بزن و محتوا دربیار ازش. 

در مورد مدلا نظر سنجی کن . 

ریلز و عکس سریالی coming soon یعنی حال و هوای پیج تازه داشته باشه ولی اهدافت معلوم باشه