2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
نمیزارن

خانواده؟ 

در هر صورت بهترین اونه ولی مشا همه جارو نگاه مثلا محدودیت ها که چندتا میتونید بزاری اگهی سایت های مختلف و.... 

کارت چی بود؟ بازاریابی حضوری هم شاید بتونی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
خانواده؟  در هر صورت بهترین اونه ولی مشا همه جارو نگاه مثلا محدودیت ها که چندتا میتونید بزاری ...

اره نمیزارن صحبت فایده نداره

نه انلاین شاپ

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فعلا آنلاین تو خود اینستا کمی اطلاعات جمع کن .  خیلی ها که شروع کردن ادمین حرفه ای نبو ...

ممنون گلی من قبلا خیلی توی این پیج ها بودم دوباره فعال میشم چون خدا بخواد میخوام کارمو به زودی شروع کنم فقط قند، شکن خوب چی سراغ داری اینم مهمه قند شک الانم جالب نیست

یعنی براش رگال و اینا فراهم کنم یه فضا برای کارم با نور مناسب درست کنم اره

برای لباس اولویت اول 

لباس تو تن مدل (انتخاب مدل خودش یه چالشه  مزیت اصلی دیدن تنخور و کامنت گیری بیشتر برای همین بعضی ها مدل رو ساده انتخاب نمیکنن بلاخره چیزی هست که تو کامنت دعوا بشه) 

اولویتهای بعدی 

تن مانکن مغازه ...

عکس های چیدمانی تم دار 

فیلم با آهنگ ریتم دار رو رگال لباس هانمایشداده بشه 

عکس پست سفید یا بکگراند ساده تک رنگ

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
ممنون گلی من قبلا خیلی توی این پیج ها بودم دوباره فعال میشم چون خدا بخواد میخوام کارمو به زودی شروع ...

برای پیج بهتره ثابت آی پی ثابت بخری. 

اینجا نگو لطفا یه وقت تاپیکو نبندن

ممنون بابت راهنماییت. چشم عزیزم ببخشید حواسم نبود 

بعدا سوال داشتی بپرس من چند روز یبار میام عزیزم

برای اولین بار یه نفر منو تو نی نی سایت تگ کرده🥺

🥺🥺🥺🥺🥺عزیزم ببین به دردت میخوره؟ سوالی داشتی بپرس

من تو اینستا انلاین شاپ ززدم ولی فقط ۲۰۰ تا فالور دارم هیچ کس هم ازم خرید کمیکنه با اینکه قیمت هام خ ...

عکس میزاری فیلم چی؟ 

چندتاشو بفرست اینجا 

دقت کن اسم پیج نفرست 

عکس بزار

مرسی که تگ کردی عزیزم

منم تازه زدم اتفاقا

قبلنم زده بودم چون بلد نبودم چیکار کنمو فعالیتم کم بود اصن نا امید شده بودم فالوور داشتم ولی کسی سفارش نمیداد

الانم ک فعلا تازه دوباره زدم همینجوری میریم جلو تا ببینیم خدا چی میخاد ولی باز هنوز اونجور ک باید نمیدونم باید چیکار کنم

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher