2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
بهترین و مهم ترین حرف  نگاه به ویو و لایک نکن فقط ادامه بده  فقط یه شانس داری اونم فیلم ...

درسته عزیزم ،گفتم از همین شروع کارم خوب شروع کنم و خوب پیش برم ،در مورد فعالیت کردن تو اینستا هم خیلی مطالب خوندم که واقعن کارآمد هستن،برای همین گفتم اول جنس هام به دستم برسه بعد خیلی قوی شروع کنم و مهم تر از اون قوی ادامه بدم و فعالیت مستمر داشته باشم و هوشمندانه

اره عکس کارها رو دارم ولی هنوز به دستم نرسیده که خودم عکسبرداری و تولید محتوا کنم

تهرانی؟  

اره خیلی وقت بزار رو عکاسی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته عزیزم ،گفتم از همین شروع کارم خوب شروع کنم و خوب پیش برم ،در مورد فعالیت کردن تو اینستا هم خیل ...

موفق باشی خوشگلم🌹🌹🌹🌹🌹

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
مرسی عزیزدلم🍭🩷

قربونت حتما عکسش بزار بچه ها ببینن 

تاپیک قبلی میزاشتن نظر می‌گرفتن

پیشنهادی برام داری؟البته خودم چند روز خیلی درمورد باید ها و نباید ها و فعالیت تو اینستا خوندم که کمک ...

عزیزم خب هرنگته ای یاد گرفتی به ما هم بگو،اول راهیم

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

باشه عزیزم حتمن ،میخای آیدی اینستای اون پیج آموزشی رو میزارم براتون واقعن خیلی نکات عالی داره و خیلی از کارهایی که تو دوره ادمینی آموزش میدن رو آموزش میده

اینم پیج اینستاش:  zeragram

عزیزم چه آنلاین شاپ با چه موضوعی؟ تاپیک قبلو خوندی؟؟

سلام من میخام پیج تیشرت زنانه بزنم بنطرت با چه هزینه ایی شروع کنم

عزیزم شما باید کمترین در نظر بگیری و با همون تولید محتوا کنی. 

اگر مطمعنی که قراره ادامه بدی و صرفا آزمون و خطا نیست برات میتونی بیشتر هزینه کنی‌. 

کسی بوده با سه تومن شروع کرده کسی بوده با سی تومن

سلام من میخام پیج تیشرت زنانه بزنم بنطرت با چه هزینه ایی شروع کنم

قیمت گرفتی؟ 

حتی بستگی داره کشی هست اورسایز برا حوانان یا... 

باید برای شروع رو بهترین فعلا تمرکز کنی نه رو تعداد