2777
2789
عنوان

دلم شکسته

329 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من یه جاری بدجنس بدذات دارم که پنج سال پیش به ناحق بهم تهمت زد سپردمش به خدا بازم تازگیا بهم یه تهمت دیگه ای زده وقتی شنیدم دلم تیکه تیکه شد شما بگین چیکار کنم من با این، خونه هامونم‌ نزدیک همه همسایه ایم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بمیرم چه کثافته  چه تهمتی

خدانکنه پنج سال پیش که هر چی از دهنش در اومده بود به خواهرشوهرام گفته بود بعدش گفته بود من گفتم این حرفارو یکیش این بودکه من گفتم یکی از خواهر شوهرام با یه مرد غریبه دوست و میره میاد 

یه بار که دندوناشو تو دهنش خورد کنی دیگه تکرار نمیکنه

کردم خواهرم یکبار نه هزار بار خیلی وقیح تر از این حرفاست، همون پنج سال پیش برگشت تو روم گفت نازایی همه بچه دار میشن ناراحت میشی و بعدن که باردار شدم برگشت گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه واقعا دلم شکسته با کاراش ، موند پارسال دخترش باردار شد تو سه ماهگی سقط کرد برگشته گفته من برا دخترش دعا گرفتم بچشو سقط کرده 

خدانکنه پنج سال پیش که هر چی از دهنش در اومده بود به خواهرشوهرام گفته بود بعدش گفته بود من گفتم این ...

به کل خانواده بگو من اصلا با این دهن به دهن نمیشم پس هر حرفی از جانب من زد دروغه

بهش بگو همه رو جمع کن رو در رو 

کردم این کارم کردم کار به اینجا که کشید تو روی خودم نتونست بگه که این حرفارو من گفتم بهش، برگشت گفت نه من از یه نفر دیگه شنیدم این حرفارو که تو بهش گفتی  قسمم  داده نگم اسمشو پای یه نفر دیگه رو کشید وسط 

کردم خواهرم یکبار نه هزار بار خیلی وقیح تر از این حرفاست، همون پنج سال پیش برگشت تو روم گفت نازایی ه ...

با آدم حسود و روانی نمیشه کنار اومد،اینا فکر شب و روزشون ضربه زدن و نقشه کشیدن به بقیست، خود من ۹ ساله ازدواج کردم بنا به شرایطم نه خودم نه همسرم بچه نخواستیم، مادر شوهرم تا تونسته پشت سرم حرف درآورده،گفته کل ایران رو گشته و درمان نشده، کل خاندان همسرمو بوسیدم ،گذاشتم کنار😊

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
ادمی که میگه واسم دعا گرفتن مطمئن باش واست دعا گرفته 

خدا نگذره ازش اینقدر اذیتم کرده که فقط خدا می‌دونه سالی سه چهارتا تهمت رو حتما بهم میزنه، یبار برگشته بود به یکی از خواهرشوهرام گفته بود فلانی گردنش دعا انداخته اون چیه خواهرشوهرمم گفته بود من که ندیدم همچین چیزی اگه تو دیدی برو از خودش بپرس

بنظرم رفت آمدت رو قطع کن، نتونستی و درست ندونستی، کمش کن و رسمی باش باهاش

نه میتونم من نمیرم ، شوهرم میره بره من با اون کاری ندارم نمیتونم بگم یه عمر از برادرت بگذر 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز