2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 38 پست
خدا نگذره ازش اینقدر اذیتم کرده که فقط خدا می‌دونه سالی سه چهارتا تهمت رو حتما بهم میزنه، یبار برگشت ...

منم زنعموم مثل این جاریت بود یبار گفت واسم دعا گرفتی گفتم آدمی که خودش احل دعا باشه به بقیه از این تهمتا میزنه که یبار زنگ زدم به یکی از خادمین شاهچراغ واسم سر کتاب باز کرد گفت از جانب ازن زن دعا داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب جاری گیرت افتاده

میبینی بخدا، بعد وقتی دخترش سقط کرد من خبر داشتم ولی نرفتم خونشون ،دخترشو آورده بود خونه خودش فقط زنگ زدم حالشو پرسیدم جاریم برگشت گفت از مامان یعنی مادرشوهرمون ناراحته که چرا زودتر نگفته دخترش سقط کرده زنگ بزنم یا برم حالشو بپرسم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نه میتونم من نمیرم ، شوهرم میره بره من با اون کاری ندارم نمیتونم بگم یه عمر از برادرت بگذر 

راستش شرایط منم همینطوره، تازه من مادرشوهر و جاری و خواهر شوهرام همه تو کار دعا و جادو و طلسم هستن،اعتقاد عجیبی هم دارن، منم رفت و امدم رو قطع کردم،اما همسرم همچنان باهاشون رابطه داشت تا الان به این نتیجه رسید چه اشتباهی کرده، اینم بگم منو جادوگر میدونن😂، تازه من نه خودم نه مامانم نه فامیلم چون از اینکارانکرده بودن اصلا نمیدونستم چی هست...چقدر خون به در و دیوار خونم ریختن و ...تخم مرغ شکستن، میخ میزدن، پوست و سنجاق قفلی و خاک مرده و .... ازشون واقعا ترس دارم😐

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
میبینی بخدا، بعد وقتی دخترش سقط کرد من خبر داشتم ولی نرفتم خونشون ،دخترشو آورده بود خونه خودش فقط زن ...

عجب بدجنسی..شاید با هیچکی نمیسازه خورده به فامیل شما شده جاریت ...پس نمیتونی رودرو کنی میزنه زیرش از اینجور آدما ترس برم میداره چون بدون در نظر گرفتن رضایت خدا کاری رو انجام میدن که به نفع خودشونه وضرر به همه میرسونه ...بنظرم واگذار کن بخدا برای خودت زندگی کن اهمیت نده بهش بزار هر کاری دوست داره کنه

راستش شرایط منم همینطوره، تازه من مادرشوهر و جاری و خواهر شوهرام همه تو کار دعا و جادو و طلسم هستن،ا ...

نه برا من فقط جاریم اینجوریه خدا همه چیو میبینه و تقاص کاراشونو میدن صد در صد ، ولی بخدا وصله هایی میچسبونن به آدم که آتیش میگیره 

نه برا من فقط جاریم اینجوریه خدا همه چیو میبینه و تقاص کاراشونو میدن صد در صد ، ولی بخدا وصله هایی م ...

خداروشکر که شما یه نفره، من با یه خونواده عجیب غریب سرنوشتم رقم خورده، ولی به این باور دارم که به قول شما خدا جای حق نشسته، تقاص کاراشونو میدن، امیدوارم جاری شما هم درس عبرتی بگیره و بشبنه سرجاش

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
عجب بدجنسی..شاید با هیچکی نمیسازه خورده به فامیل شما شده جاریت ...پس نمیتونی رودرو کنی میزنه زیرش از ...

همون موقع که برگشت گفت نازا هستم من واقعا مشکل بارداری داشتم ولی نه تنها به اون به هیچ کس ربطی نداشت اومد کوبید رو صورتم گفت نازایی همه بچه دار میشن دلت میسوزه ، موند دوماه بعد حرفش تو اوج ناامیدی باردار شدم وقتی فهمید باردارم برگشت گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه، من الان دوتا دختر دارم  چهار ساله و یه ساله ، موند تو بارداری دختر دومم ، دختر اونم باردار شد تو سه ماهگی سقط کرد نگفت خدا جواب دلشکستن هامو داد برگشت گفت من و شوهرم برا دخترش دعا گرفتیم ، حتی شوهرم به روش آورد گفت خجالت نکشیدی گفتی ما برا دخترت دعا گرفتیم من برا برادر زاده خودم دعا میگیرم 

خداروشکر که شما یه نفره، من با یه خونواده عجیب غریب سرنوشتم رقم خورده، ولی به این باور دارم که به قو ...

خدا جوابشو داد ولی درس عبرت نگرفت برگشت بهم گفت نازا بعد فهمید باردارم گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه من الان دوتا دختر دارم دختر خودش تو سه ماهگی سقط کرد آخرشم که برگشت گفت شما یعنی من و شوهرم دعا گرفتیم سقط کنه به نظرت این درس عبرت گرفته 

همون موقع که برگشت گفت نازا هستم من واقعا مشکل بارداری داشتم ولی نه تنها به اون به هیچ کس ربطی نداشت ...

💔چه زبونش تیز و برنده س جواب خدا رو چی میخواد بده ..الکی چرا دشمنت شده رفتارش غیر عادیه ..

عجب بدجنسی..شاید با هیچکی نمیسازه خورده به فامیل شما شده جاریت ...پس نمیتونی رودرو کنی میزنه زیرش از ...

حالا جالبش اینجاست تو بارداری دومم بهم گفت دخترزا 

💔چه زبونش تیز و برنده س جواب خدا رو چی میخواد بده ..الکی چرا دشمنت شده رفتارش غیر عادیه ..

آدم بد جنس و بد ذات دیدی تاحالا ذاتش خرابه دوست نداشت بچه دار بشم از وقتیکه که باردار شدم همه جور وصله چسبوند بهم 

حالا جالبش اینجاست تو بارداری دومم بهم گفت دخترزا 

حسودیش شده دختر همدم مامانشه حرص داشته می‌خورده..خدا دختراتو نگه داره وحفظ کنه  سعی کن ازش فاصله بگیری چیه روزای خوبو ازت میگیره بخاطر حسادت .من یکی کلی میترسم از جاریت با اینکه ندیدمش خدا بدادت برسه.

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز