2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 38 پست
حسودیش شده دختر همدم مامانشه حرص داشته می‌خورده..خدا دختراتو نگه داره وحفظ کنه  سعی کن ازش فاصل ...

خیلی ممنونم عزیزم خدا  پشت و پناهمه تقاص همه کاراشو میده ولی واقعا حالم بد میشه برا تهمت هاییکه بهم میزنه بعدش که رو درو میشیم برمیگرده میگه از یه نفر دیگه شنیدم که قسم داده اسمشو نگم هیچ موقع تو روم نتونسته بگه من گفتم هر وقت کار به اینجا کشیده برگشته پای یه نفر دیگه رو کشیده وسط

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
خیلی ممنونم عزیزم خدا  پشت و پناهمه تقاص همه کاراشو میده ولی واقعا حالم بد میشه برا تهمت هاییکه ...

خاک بر سرش اینجا شوهرش هیچی نمیگه بهش یا دوتایی نقشه میکشن زن میاد حرف میزنه؟محلش نده دختر ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفم واقعا فهمیدم چه تهمتی زده تهمت یه روز گریبانه خودشو بد میگیره 

بله همینطور خدا دلشکسته هارو خیلی دوست داره و تقاص دلشکستشونو میگیره 

خاک بر سرش اینجا شوهرش هیچی نمیگه بهش یا دوتایی نقشه میکشن زن میاد حرف میزنه؟محلش نده دختر ..

نه شوهرش هیچ کارس خودشه که خیلی درو و دو بهم زنه ، می‌خوام باهاش قطع رابطه کنم 

نه شوهرش هیچ کارس خودشه که خیلی درو و دو بهم زنه ، می‌خوام باهاش قطع رابطه کنم 

حتما اینکارو بکن بخاطر دشمنی از این جادو جنبلا نریزه تو خونت کلی تو گوگل نوشتن اونایی که الکی دشمن میشن سریع اینکارو میکنن

عزیزم💔

زن داداش جاریم با من باردار بود سه هفته از من عقب تر بود من تازه میدونستم جنسیت بچمو که اونا هم فهمیدن برا زن داداشش پسره پاشد اینقدر استوری گذاشت تو واتساپ که به خواهر شوهرامم برخورده بود فقط دوست داره آدمو بسوزونه

حتما اینکارو بکن بخاطر دشمنی از این جادو جنبلا نریزه تو خونت کلی تو گوگل نوشتن اونایی که الکی دشمن م ...

چشم عزیزم قربونت بشم خیلی مهربونی دلم یکم آروم گرفت ♥️