2789
عنوان

مشاعره

850 بازدید | 163 پست

دوستان علاقمند به مشاعره اگر هستید تشریف بیارید مشاعره کنیم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ارزش انسان به علم ومعرفت پیدا شود 

بی هنر گر دعوی بیجا کند رسوا شود

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد دل کن که نماند به دلت دلتنگی  کوه هم در فوران است به آن دل سنگی

یارب مددی کن که به سامان برسیم

چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم 

یا من برسم به یار یا یار به من 

یا هر دو بمیریم و به پایان برسیم

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔
دیگر چه فرقی می کند در هوان یک یا خوان هفت از عشق میترسید و گفت از عشق میترسی و رفت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد 

وجود نازکت آزرده گزند مباد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
یارب مددی کن که به سامان برسیم چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم  یا من برسم به یار یا یار به م ...

میان بیداری و خواب پرتاب شده بود

بیراهه فضا را پیمود و چرخی زد

وکنار مردابی به زمین نشست

یاسمنآ:)🎀

یارب مددی کن که به سامان برسیم چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم  یا من برسم به یار یا یار به م ...

ما چو ناییم و نوا در ما ز توست

ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...