2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 163 پست
درد دل کن که نماند به دلت دلتنگی  کوه هم در فوران است به آن دل سنگی

یارب این کعبه مقصود تماشا گه کیست

که مغیلان طریقش گل ونسرین من است

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میان بیداری و خواب پرتاب شده بود بیراهه فضا را پیمود و چرخی زد وکنار مردابی به زمین نشست

تو را با دیگری دیدم که گرم گفت و گو بودی 

نگاهم را نمی خواندی سراپا محو او بودی 

نگاهت من که کردم ، چو بیگانه نظر کردی 

گنه کردی ، گنه کردی 

نگاهت را نمیبخشم 

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔
درگیر تو بودم که نمازم به قضا رفت درمن غزلی درد کشید و سر زا رفت

تامرا عشق تو تعلیم سخن گفتن کرد

خلق راورد زبان مدحت وتحسین مناست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یارب این کعبه مقصود تماشا گه کیست که مغیلان طریقش گل ونسرین من است

تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق 

هر دم آید غمی از نو به مبارکبادم

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
تو را با دیگری دیدم که گرم گفت و گو بودی  نگاهم را نمی خواندی سراپا محو او بودی  نگاهت م ...

من نمازم را وقتی میخوانم که اذانش را باد

گفته باشد سر گلدسته سرو من نمازم را 

پی تکبیرت الحرام علف میخوانم

یاسمنآ:)🎀

تاریکی بی اغاز و پایان دری در روشنی انتظارم رویید 

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد 

چون بشد دلبر و بار یار وفادار چه کرد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
تا اناری ترکی برمیداشت،دست فواره ی خواهش میشد تا چلویی میخواند،سینه از ذوق شنیدن میسوخت

تا کی به تمنای وصال تو یگانه

اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔
تنها به تماشای چه ای؟ بالا، گل یک روزه نور

یارمن باش که زیب فلک وزینت دهر

از مه روی تو واشک چو پروین من است