2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 163 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همچنان خواهم راند همچنان خواهم خواند: دور باید شد، دور

راز درون پرده چه داند فلک خموش

ای مدعی نزاع تو با پرده دار چیست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

دلی دارم پر از خوشید نگاهی روشن از باران جز دوست نمی خوانم جز مهر نمی دانم جز عشق نمی خواهم من ...

من نمیدانم که جرا میگویند اسب جیوان نجیبی است

کبوتر زیباست

و چرا درقفس هیچکسی کرکس نیست

گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد؟؟

یاسمنآ:)🎀

تا سواد قریه راهی بود چشم های ما پر از تفسیر ماه زنده ی بومی شب درون استین هامان

ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل

تو چه دانی که پس پرده چه خوبست چه زشت

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

تو ان اغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی من من از چشم تو میبینم جهان را تویی ایینه بینایی من

نظم در کوچه ی یونان میرفت

جغد در باغ معلق میخواند

باد در گردنه ی خبیر، بافه ای از خس تاریخ به خاور میراند

یاسمنآ:)🎀

تو ان اغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی من من از چشم تو میبینم جهان را تویی ایینه بینایی من

نه من از خانه تقوی بدر افتادم وبس

پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت