2777
2789

زمان زیادی نمیخواد ۳ ماه طول کشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه کسی میخودد طراحی سایت یاد بگیره دیگه جه چیزایی باید در کنارش یاد بگیره مثل فتوشاپو........  ...

فتوشاپ اگه به صورت حرفه ای بخواید یاد بگیرید سلیقه میخواد و حوصله و خلاقیت من نداشتم یاد نگرفتم هیچوقت

بستگی داره به علاقتون بتونید برنامه نویسی php یاد بگیرید هم خوبه برای طراحی قالب و پلاگین های ورد پرس

مدیریت سرور و... هم خوبه یاد نگیریدم چیزی نمیشه همون وردپرس رو یاد بگیرید بستگی داره به برنامتون

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
فتوشاپ اگه به صورت حرفه ای بخواید یاد بگیرید سلیقه میخواد و حوصله و خلاقیت من نداشتم یاد نگرفتم هیچو ...

فعلا میخوام زود ب کار برسم بتونم سایتای ساده بزنم فقط وردپرسو باید یاد بگیرم؟ 

فعلا میخوام زود ب کار برسم بتونم سایتای ساده بزنم فقط وردپرسو باید یاد بگیرم؟ 

زود به کار نمیرسید چرا؟

چون باید حرفه ای یاد بگیرید مشکلی پیش اومد بتونید رفع کنید

بعدش برای جذب مشتری باید تبلیغات کنید حداعقل ۶ ماه هرماه ۵ تومن هزینه تبلیغات میشه

بعدشم بین کسایی که خدمات طراحی ارائه میدن و شناخته شده هستند چرا باید شمارو به عنوان طراح انتخاب کنند؟

خب اوناییم ک شناخته شدن از صفر شروع کردن دیگه 

بله ولی این کجا آن کجا

اول باید حرفه ای بشید بعد تبلیغات میلیونی کنید بازم دلیلی بر موفقیت نیست فکر نکنید آسونه

من رشتم نرم افزاره به نظرتون چه کاریو یاد بگیرم ک موفق شم 

کارای زیادی هست بستگی به علاقه داره برید دنبال علاقتون من از این شاخه به اون شاخه کردم همه رو نصفه ول کردم رفتم سراغ بازار های مالی چیزی که مربوط به رشتم نیست

نرم افزار دریاست اول ببنید به چه چیزی علاقه دارید

به درس های دانشگاه اکتفا نکنید وگرنه هیچی یاد نمیگیرید همیشه باید مطالعه کنید تا بروز باشید

کارای زیادی هست بستگی به علاقه داره برید دنبال علاقتون من از این شاخه به اون شاخه کردم همه رو نصفه و ...

ممنم علاقم طراحی سایته با این صحبتا یکم دو دل شدم نمیدونم چه راهی باید برم از چی شروع کنم چه زبانو برنامه ای یاد بگیرم فعلا فقط دنبال کارم درامد واسم خیلی مهم نیست

ممنم علاقم طراحی سایته با این صحبتا یکم دو دل شدم نمیدونم چه راهی باید برم از چی شروع کنم چه زبانو ب ...

پس اول پایتون رو در کنار وردپرس یاد بگیرید بعد درهای زیادی باز میشه و علایق جدید پیدا میکنید سمت سرور هم برید دیگه نور الی نوره

کارای زیادی هست بستگی به علاقه داره برید دنبال علاقتون من از این شاخه به اون شاخه کردم همه رو نصفه و ...

ممنم علاقم طراحی سایته با این صحبتا یکم دو دل شدم نمیدونم چه راهی باید برم از چی شروع کنم چه زبانو برنامه ای یاد بگیرم فعلا فقط دنبال کارم درامد واسم خیلی مهم نیست

html css javascript  اینا چطورا اموزشگاه گفت اینا پایه ی طراحی سایته

پایه هست ولی به درد طراهی قالب میخوره