کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
پباز رو با گوشت تفت بده بعد لپه خیس شده رو اضافه کن وقتی تفت خوردن رب و ادویه بزن ی دونه چوب دارچینم بنداز توش وقتی ک پخت یکی دو قاشق گلاب و زعفرون غلیظ بهش بزن و نمکشو اندازه کن سیب زمینیم سرخ کن برا کنارش
رب رو اول نمیزنم چون باعث میشه گوشت دیر بپزه. گوشت و لپه رو باهم میریزم. لپه رو هم ی ساعت یا نیم ساعت خیس بده. بعدش پیاز سرخ کن با گوشت و لپه میپزه . وسطاش ک گوشت کمی پخت رب و سرخ میدم میریزم و الوچه میزنم و تمام.
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
لپه رو با آب نیم پز کن آبکش کن بذار کنار ، یه پیاز کوچیک رنده کن با روغن تفت بده گوشتارو اضافه کن تفت بده تا رنگش سفید شه ادویه کاری و نمک و فلفل بریز ، پیازای سرخ شده رو اضافه کن با لپه ها یکم دیگه تفت بده رب بریز تفت بده آب بریز بذار جا بیفته یه چوب دارچین بریز غلیظ که شدیه لیمو عمانی که تلخیشو گرفتی بذار به ربع باهاش جوش بخوره نهایتا بکش تو ظرف با خلال سیب زمینی روش
قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید