2777
2789

من هر وقت اضطراب شدید بگیرم .تپش قلب میگیرم .بیقرار میشم حالم خیلی بد میشه انگار دارم میمیرم . رفتم دکتر گفت حمله عصبی هست. گفت کنترل کن  ورزش کن و نفس عمیق بکش تو این جور مواقع من اهنگ بیکلام مدتیشن گوش می کنم .فقط اگ مضطرب بشم این حالت مبشم. 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
تاپیک زدم که تجربه بگیرم دیگه😁

نه تبلیغه نه چیزی میخاد کسی بهت بفروشهذ، خانم باقری خودش اضطراب وپنیک داشته خوب کرده خودشو ادرس ایتا کانالشو بهت میدم برو ازاول بخونش بخدا خوب میشی انجام بدی گروه هم داره پیامش بده عضوت کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هر وقت اضطراب شدید بگیرم .تپش قلب میگیرم .بیقرار میشم حالم خیلی بد میشه انگار دارم میمیرم . رفتم ...

سردی جات نخور ،روزی نیم ساعت پیاده روی کن،محصولات کارخانه یی رو قطع کن،روغن کارخانه یی روبزارکنار کنجد وزیتون مصرف کن عسل هرروز 

خب اگه شدید باشه دارو هم خیلی کمک میکنه

دکتر دارو داد نخوردم . میترسم عوارض داشته باش 

فقط یه قرص صورتی برای تپش قلب  موقعی ک مضطرب میشم بهم داد .ک فقط دو سه تاش خوردم ‌ ادامه ندادم

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
دکتر دارو داد نخوردم . میترسم عوارض داشته باش  فقط یه قرص صورتی برای تپش قلب  موقعی ک مضط ...

الپروزالام؟

عزیزم همه‌ی دارو ها عوارض دارن ولی عوارض این حال بد ممکنه از عوارض دارو بیشتر باشه

سردی جات نخور ،روزی نیم ساعت پیاده روی کن،محصولات کارخانه یی رو قطع کن،روغن کارخانه یی روبزارکنار کن ...

آره درسته سردی جان طبع سرد دارن نباید بخورم . 

ولی ماست و خیار خیلی دوس دارم ناهار ماست نباشه نمی تونم عذا بخورم😪😪

نه تبلیغه نه چیزی میخاد کسی بهت بفروشهذ، خانم باقری خودش اضطراب وپنیک داشته خوب کرده خودشو ادرس ایتا ...

میشه لینک به منم بدین

سردی جات نخور ،روزی نیم ساعت پیاده روی کن،محصولات کارخانه یی رو قطع کن،روغن کارخانه یی روبزارکنار کن ...

عالی.. من میخوام دوچرخه سواری رو شروع کنم چون پیاده روی وقتی تنهام بهم استرس میده بهم