2777
2789
دختر اقواممون دفتر رو کشید بیرون داخل یک کارتون بود دیدم داره میخونه یک دفعه چشاش گرد شد گفت تو اینو ...

حالا یه چیز دیگه،من داشتم به این فک میکردم یه داستان همینطوری بنویسم ک شخصیت اصلیش خودمم واسه اینکه بعد در اینده برام اتفاق بیوفته تاپیکتو دیدم😂 پس انجامش میدم😀

‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راز موفقیتشونو بپرس 😶

بهم میگه هرروز یکم راجبش صحبت میکنه باهام و بهم یاد میده 😂😂😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مدیتیشن هم خیلی خوبه من اوایل حس میکردم یکی اومده مستقیم جلو صورتم و نور خیلییی زیاد و اولاش در حین حس عاالللییییی ترسیدم. ولی الان نه عاشقشم

و من وقتی تو پارک قدم میزنم یه درختی که خوشم اومد ازش دستمو میزارم بهش چشمامو میبندم و بعداز اینکه جریان انرژی داخلشو حس کردم تصور میکنم اون انرژی از دستم وارد کل بدنم میشه

مدیتیشن هم خیلی خوبه من اوایل حس میکردم یکی اومده مستقیم جلو صورتم و نور خیلییی زیاد و اولاش در حین ...

خیلی عالیه احسنت

من حتی وقتی میرم پاک یا طبیعت یا دشتی جایی میشینم روی زمین بدون فرش و بدون هیچ مانعی سعی میکنم انرژی منفی رو بدم زمین و انرژی های مثبت رو دریافت کنم شبیه همین کاری که شما میکنین