mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 عنوان قانون جذب 319 بازدید | 51 پست بچه ها بیایید از جذب هایی که کردین بگید و اینکه چیکار کردین که چیزی جذب کردین 😃 لطفاً فقط با انرژی فراوووون بیاااین تاپیک 1402/08/27 | 18:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 والا برا من اتفاق نیفتاده هر چی مثبت فک کردم منفی شده😂🖐️ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4024 والا برا من اتفاق نیفتاده هر چی مثبت فک کردم منفی شده😂🖐️ نمیدونم چرا اما منم همینطور 😂🤌 سلنوفیل 🌙🌕
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 نمیدونم چرا اما منم همینطور 😂🤌 ن جدی چرا ایجوریع برا خودمون ؟خیلیا میگن جواب گرفتیم ولی من هیچچچچچچ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 فقط میتونم از کتاب خارقالعاده معجزه شکرگزاری بگم معجزه شکر گزاری دقیقاً هم همینه هر چی بیشتر ما تشکر کنیم از خدا و از کائنات بیشتر چیز های خوب جذب میکنیم
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 ن جدی چرا ایجوریع برا خودمون ؟خیلیا میگن جواب گرفتیم ولی من هیچچچچچچ عزیزم کلمات انرژی دارن وقتی چیزی میخوایین حس کنید دارین و کاملا مثبت تعریفش کنین مثلا نگو خدایا من رو محتاج بنده هات نکن چون بار منفی داره باید بگی خدایا من رو توانمند و ثروتمند کن
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 عزیزم کلمات انرژی دارن وقتی چیزی میخوایین حس کنید دارین و کاملا مثبت تعریفش کنین مثلا نگو خدا ... اهوم.. انشاالله از فردا با دید مثبت میرم جلو البته اگ افکار منفی اجازه بدن😂🖐️ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4024 ن جدی چرا ایجوریع برا خودمون ؟خیلیا میگن جواب گرفتیم ولی من هیچچچچچچ منم تو یه گروه بودم خداوکیلی همه چی هم رعایت کردم برای بارداری 😐 همه حامله شدناااا جز من😂 سلنوفیل 🌙🌕
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 منم تو یه گروه بودم خداوکیلی همه چی هم رعایت کردم برای بارداری 😐 همه حامله شدناااا جز من😂 😂😂😂ارع دقیقا برا منم برعکس ج میده نمیدونم چرا خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4024 معجزه شکر گزاری دقیقاً هم همینه هر چی بیشتر ما تشکر کنیم از خدا و از کائنات بیشتر چیز های خوب جذب می ... و کتاب راز. عالیه سلنوفیل 🌙🌕
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 اهوم.. انشاالله از فردا با دید مثبت میرم جلو البته اگ افکار منفی اجازه بدن😂🖐️ کلاس یوگا برین خیلی کمکتون میکنه .شما فرض کن داخل یک اتاق نشستی و یک عالمه سوسک از زیر در هجوم میارن سمتت چیکار میکنی؟
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4024 😂😂😂 ارع دقیقا برا منم برعکس ج میده نمیدونم چرا چی بگم. فعلا با به صلاحمون نیست خودمونو گول بزنیم تا ببینیم بعد چی میشه😂 سلنوفیل 🌙🌕
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 و کتاب راز. عالیه مستندش دیدم اصلاً عالیه هااا