2777
2789

والا برا من اتفاق نیفتاده هر چی مثبت فک کردم منفی شده😂🖐️

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا اما منم همینطور 😂🤌

ن جدی چرا ایجوریع برا خودمون ؟خیلیا میگن جواب گرفتیم ولی من هیچچچچچچ

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

عزیزم کلمات انرژی دارن وقتی چیزی میخوایین حس کنید دارین و کاملا مثبت تعریفش کنین 

مثلا نگو خدایا من رو محتاج بنده هات نکن 

چون بار منفی داره باید بگی خدایا من رو توانمند و ثروتمند کن

عزیزم کلمات انرژی دارن وقتی چیزی میخوایین حس کنید دارین و کاملا مثبت تعریفش کنین  مثلا نگو خدا ...

اهوم.. انشاالله از فردا با دید مثبت میرم جلو البته اگ افکار منفی اجازه بدن😂🖐️

منم تو یه گروه بودم خداوکیلی همه چی هم رعایت کردم برای بارداری 😐 همه حامله شدناااا جز من😂 

سلنوفیل 🌙🌕
منم تو یه گروه بودم خداوکیلی همه چی هم رعایت کردم برای بارداری 😐 همه حامله شدناااا جز من😂 

😂😂😂

ارع دقیقا برا منم برعکس ج میده نمی‌دونم چرا 

اهوم.. انشاالله از فردا با دید مثبت میرم جلو البته اگ افکار منفی اجازه بدن😂🖐️

کلاس یوگا برین خیلی کمکتون میکنه .

شما فرض کن داخل یک اتاق نشستی و یک عالمه سوسک از زیر در هجوم میارن سمتت چیکار میکنی؟