2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس یوگا برین خیلی کمکتون میکنه . شما فرض کن داخل یک اتاق نشستی و یک عالمه سوسک از زیر در هجوم میا ...

جیغ داد هوراااااا😂

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بگو عزیزم 

انرژی داخل خونت جریان بده 

از امشب خواستی شام بخوری یک بشقاب اضافه بذار سر سفرت حس کن واقعا یک عضو جدید بهتون اضافه شده یک لیوان بذار ببین تاثیرش رو 

چی بگم. فعلا با به صلاحمون نیست خودمونو گول بزنیم تا ببینیم بعد چی میشه😂

والا من دگ خستع شدم بس که الکی خودمو توجیه کردم 😂الان دیگ تصمیم گرفتم خودم باشم و با شرایط کنار بیام تا بریم جلوتر ببینیم چ خبرع

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

انرژی داخل خونت جریان بده  از امشب خواستی شام بخوری یک بشقاب اضافه بذار سر سفرت حس کن واقعا یک ...

میترسم شوهرم فکر کنه دیوونه شدم😶😂

شوخی کردم 😁متوجه شدم منظورتو مرسی گلم چشم حتما

سلنوفیل 🌙🌕
جیغ داد هوراااااا😂

ببین نمیشینی که نگاش کن جیغ میزنی در میری پس عزیزم افکار منفی اومد فقط فرار کن خودش مشغول کن اینکه بخوایی به چیز منفی فکر نکنی افتضاحه بیشتر فکر میکنی بهش . باید فرار کنی و سمت کاری بری یا به چیز مثبت فکر کنی

والا من دگ خستع شدم بس که الکی خودمو توجیه کردم 😂الان دیگ تصمیم گرفتم خودم باشم و با شرایط کنار بیا ...

منم ،خودتو بزن این راه اون راه بهش فکر نکن تا یهو سوپرایز بشی😁

سلنوفیل 🌙🌕
ببین نمیشینی که نگاش کن جیغ میزنی در میری پس عزیزم افکار منفی اومد فقط فرار کن خودش مشغول کن اینکه ب ...

انشاالله ص در ص همی کار میکنم 

منم ،خودتو بزن این راه اون راه بهش فکر نکن تا یهو سوپرایز بشی😁

😂دقیقا

امیدوارم به هرچی که تو دلته برسی🤲❤️

انشاالله..و همچنین شمام گل‌ برات صلوات فرستادم قشنگم

التماس‌دعا عزیزم امضام