mmmfffhhh مدیر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 عنوان قانون جذب | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 51 پست بچه ها بیایید از جذب هایی که کردین بگید و اینکه چیکار کردین که چیزی جذب کردین 😃 لطفاً فقط با انرژی فراوووون بیاااین تاپیک 1402/08/27 | 18:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 چی بگم. فعلا با به صلاحمون نیست خودمونو گول بزنیم تا ببینیم بعد چی میشه😂 یه چیزی بگم شاید به شوخی بگیریا بگم؟
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 کلاس یوگا برین خیلی کمکتون میکنه . شما فرض کن داخل یک اتاق نشستی و یک عالمه سوسک از زیر در هجوم میا ... جیغ داد هوراااااا😂 خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 بگو عزیزم انرژی داخل خونت جریان بده از امشب خواستی شام بخوری یک بشقاب اضافه بذار سر سفرت حس کن واقعا یک عضو جدید بهتون اضافه شده یک لیوان بذار ببین تاثیرش رو
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 چی بگم. فعلا با به صلاحمون نیست خودمونو گول بزنیم تا ببینیم بعد چی میشه😂 والا من دگ خستع شدم بس که الکی خودمو توجیه کردم 😂الان دیگ تصمیم گرفتم خودم باشم و با شرایط کنار بیام تا بریم جلوتر ببینیم چ خبرع خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4024 انرژی داخل خونت جریان بده از امشب خواستی شام بخوری یک بشقاب اضافه بذار سر سفرت حس کن واقعا یک ... میترسم شوهرم فکر کنه دیوونه شدم😶😂شوخی کردم 😁متوجه شدم منظورتو مرسی گلم چشم حتما سلنوفیل 🌙🌕
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 جیغ داد هوراااااا😂 ببین نمیشینی که نگاش کن جیغ میزنی در میری پس عزیزم افکار منفی اومد فقط فرار کن خودش مشغول کن اینکه بخوایی به چیز منفی فکر نکنی افتضاحه بیشتر فکر میکنی بهش . باید فرار کنی و سمت کاری بری یا به چیز مثبت فکر کنی
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 میترسم شوهرم فکر کنه دیوونه شدم😶😂 شوخی کردم 😁متوجه شدم منظورتو مرسی گلم چشم حتما عزیزی 😃💖
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4024 والا من دگ خستع شدم بس که الکی خودمو توجیه کردم 😂الان دیگ تصمیم گرفتم خودم باشم و با شرایط کنار بیا ... منم ،خودتو بزن این راه اون راه بهش فکر نکن تا یهو سوپرایز بشی😁 سلنوفیل 🌙🌕
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 ببین نمیشینی که نگاش کن جیغ میزنی در میری پس عزیزم افکار منفی اومد فقط فرار کن خودش مشغول کن اینکه ب ... انشاالله ص در ص همی کار میکنم خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 منم ،خودتو بزن این راه اون راه بهش فکر نکن تا یهو سوپرایز بشی😁 😂دقیقا خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
mmmfffhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 479 انشاالله ص در ص همی کار میکنم عزیزی موفق باشی خانم گل💖
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 عزیزی موفق باشی خانم گل💖 قربونت عزیزم خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3001 امیدوارم به هرچی که تو دلته برسی🤲❤️ انشاالله..و همچنین شمام گل برات صلوات فرستادم قشنگمالتماسدعا عزیزم امضام خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍