2777
2789
عنوان

نکنه دیوونه شدم؟🤦‍♀️

121 بازدید | 7 پست

یه تایمی حالم خیلی خوبه شبیه بمب انرژی میشم یکم بعدش عصبانی و پرخاشگر میشم

احساس میکنم توی هر جمعی که میرم اضافی ام و باکسی حرفی نمیزنم که مبادا مزاحمش باشم

چرا اینطوری شدم  

کاربری برای دونفره!

افسردگی سه تا لول داره اولیش اینه که یسری وقتا خوشحال یه سری وقتا ناراحت ، خلق و خوی متغیر ، عصبانیت ، اجتماع گریزی ولی یسری وقتا ام پر انرژی 

لول دوم همیشه ناراحت و همه اون چیزایی که گفتم 

لول سوم بی تفاوت و بی احساس

و افسرگی متاسفانه مثل باتلاق میمونه

ممکنه شروع افسردگی باشه 

من خودم افسردگی بین لول دو و سه داشتم ولی ازش اومدم بیرون

این کتابارو هر چقدرم بنظرت شاید مسخره بیادبازی بخون "معجزه شکرگزاری" ، "قله ها و دره ها"

این پیجم تو اینستا حتما برو ببین real_hollywood88

البته اگه افسردگی باشه خدای نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی سه تا لول داره اولیش اینه که یسری وقتا خوشحال یه سری وقتا ناراحت ، خلق و خوی متغیر ، عصبانیت ...

من قبلا دوسال دچار افسردگی بودم

یعنی ممکنه دوباره برگرده؟

کاربری برای دونفره!
من قبلا دوسال دچار افسردگی بودم یعنی ممکنه دوباره برگرده؟

کسی که تجربشو داشته بهتر میتونه کنترلش کنه ولی آره امکانش هست متاسفانه و همونطوری که گفتم مث یه باتلاق میمونه که دست و پا زدن  برعکس عمل میکنه پس پیشگیری برای وارد نشدن بهش بهتره سعی کن اگه بودن تو جمعیت برات سخته ولی باز مهمونی زیادو تر از حد معمولت برو و فعال باش

کسی که تجربشو داشته بهتر میتونه کنترلش کنه ولی آره امکانش هست متاسفانه و همونطوری که گفتم مث یه باتل ...

اتفاقا میترسم که نکنه دوباره برگردم به اون دوران نحس

کلی مهمونی میرم اما وقتی که تنها میشم دوباره خودمو سرزنش میکنم که چرا تو جمعیت بودی چرا با فلانی حرف زدی

کاربری برای دونفره!
اتفاقا میترسم که نکنه دوباره برگردم به اون دوران نحس کلی مهمونی میرم اما وقتی که تنها میشم دوباره خ ...

واییی این فکرایی که. نصف شب خوابو از ادم میگیره  

این راه حلش آسون نیست و فقطم دست خودته سعی کن خودتو از لایف استایل عادی مردم دور کنی

که همیشه فقط خودت همه جوره با. خودت بودی ولی بازم چقد خودتو سرزنش کردی مگه چقد عمر میکنیم 

ببین راهکاراش همه جا تقریبا یه شکله و عجیب

ولی این یکی معجزس هم اولاش خندت میگیره  هم بعدش حس خیلی خوبی داره با تسبیح هر روز صد بار بگو من خودم رو دوست دارم حتما هر روزروز حالا اولاش میتونی از کمترم شروع کنیم

این نشخوار های ذهنیتم بنویس رو کاغذبه و. پارش کن به مرور جواب میده و زندگینو خیلیییییی قشتگ میکنه