2777
2789
عنوان

گرسنمه

78 بازدید | 7 پست

دلم میخواد برم معروف ترین رستوران شهرمون

از هر غذایی یه پرس سفارش بدم

وحشتناک گرسنمه

حیف رژیم دارم💔

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه که پول داری

👌🏻😂

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
منم گرسنمه ولی دلم سوپ میخواد با اینکه اهل سوپ خیلی نیستم اما دلم سوپ شیر میخواد😂

وای ما امشب سوپ شیر داریم

جات حسابی خالی

امیدوارم به زودی خوشمزه ترین سوپ شیر دنیاروبخوری❤️

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
وای ما امشب سوپ شیر داریم جات حسابی خالی امیدوارم به زودی خوشمزه ترین سوپ شیر دنیاروبخوری❤️

نوش جونتووون😍
ممنونمم عزیزممم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
 نوش جونتووون😍 ممنونمم عزیزممم

❤️❤️