2777
2789
عنوان

گرسنمه

78 بازدید | 7 پست

دلم میخواد برم معروف ترین رستوران شهرمون

از هر غذایی یه پرس سفارش بدم

وحشتناک گرسنمه

حیف رژیم دارم💔

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مهم اینه که پول داری

👌🏻😂

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
منم گرسنمه ولی دلم سوپ میخواد با اینکه اهل سوپ خیلی نیستم اما دلم سوپ شیر میخواد😂

وای ما امشب سوپ شیر داریم

جات حسابی خالی

امیدوارم به زودی خوشمزه ترین سوپ شیر دنیاروبخوری❤️

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
وای ما امشب سوپ شیر داریم جات حسابی خالی امیدوارم به زودی خوشمزه ترین سوپ شیر دنیاروبخوری❤️

نوش جونتووون😍
ممنونمم عزیزممم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
 نوش جونتووون😍 ممنونمم عزیزممم

❤️❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز