2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم😭

363 بازدید | 32 پست

فردا مادرشوهرم تو تهران وقت دکتر داره شوهرم می‌خواد ببرتش 

خواهر شوهرمم قراره باهاشون بره 

بعد شوهرم گیر داده ک باید توام بیای که بعد از دکتر بریم قم مسافرت بشه یکم بچرخیم 😭

آقا من دوس ندارم برم اخه😭😭

کلللللی تو مطب دکتر معطل میشیم من چیکار کنم خب😢😢😢

دفعات قبلی ک میرفتن دکتر بخدا راحت ۴-۵ ساعت معطل میشدن تا نوبتشون شه چون مطبش خیلی شلوغه

اگرم نرم شوهرم و خواهرشوهرم ناراحت میشن

خواهرشوهرم میگه من بخاطر تو میام باهم باشیم

حالا بخاطر خواهرشوهرم میخوام برما ولی واقعا دلم نمیخواد میدونم می‌خواد بهم بدبگذره و خیلی اذیت شم😢😢😢😢

بهانه بیار

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه بار رفتیم دکتر استان دیگه، ۳ ، ۴ ساعت توی راه بودیم بعدشم از ساعت ۹ تا دو شب توی ماشین نشسته بودم که نوبتشون یشه🤐😑 از کمر درد داشتم میمردم، میخواستم خودمو بکشم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شوهرت و مامانش میرن دکتر،تو و خواهرشوهرت بریم اطراف دور بزنین،تموم شد کار مادر همسرت،با هم میرید گرد ...

مجبوریم یه همچین حرکتایی بزنیم دیگه

دکترش ب من چه اخههه😭

ما یه بار رفتیم دکتر استان دیگه، ۳ ، ۴ ساعت توی راه بودیم بعدشم از ساعت ۸ شب تا دو شب توی ماشین نشست ...

خب دقیقا فردا برا منم همینههه

مام ۴ ساعت تو راهیم فقط 

تو مطبم من میدونم دیگه تا نصف شب علافیم

خانوادگی میرین دکتر بگو شلوغ میشه مگه چندنفر لازمه اونجا

مسئله دکتر نیس 

مسئله اینه ک شوهرم برنامه چیده بعدش بریم مسافرت

وگرنه اگه فقط دکتر بود خودش مامانشو میبرد 

حالام اگه من نرم میدونم دلش میشکنه

اینقد توزندگیم بدبختی دارم که این مشکل تو واسم پاداشه،سخت نگیر برو

وقتی مادرشوهرت تو مطب منتظره نوبتش بشه با شوهرت وخواهرشوهرت برو پارک نزدیک عکس بگیر خوش بگذرون

اصلا ببینید چند نفر جلوتونه و حدودا کی نوبتش میشه برید اطراف بگردین دیگه چندساعت انجا معطل نشید

خودت راه پیدا کن که بهتون بدنگذره

اگه بدسفر باشی تا اخر ازدواجت دیگه مسافرت نمیرید،خوش سفر باش

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
مسئله دکتر نیس  مسئله اینه ک شوهرم برنامه چیده بعدش بریم مسافرت وگرنه اگه فقط دکتر بود خودش م ...

یعنی دلت نمیخواد با خانواده شوهرت مسافرت بری یا کلا حسش نیس؟ 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏