2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 32 پست
اینقد توزندگیم بدبختی دارم که این مشکل تو واسم پاداشه،سخت نگیر برو وقتی مادرشوهرت تو مطب منتظره نوب ...

من خوش سفرم بابا😂

خواهر از بدبختیام نمیگم برات ولی فقط در همین حد بدون انقددد چندماهه روزای سخت و وحشتناکی داشتم ک شوهرم الان انقد اصرار داره باهاشون برم یکم بگردم شاید روحیه م عوض بشه وگرنه کاش دغدغه و مشکلاتم همیشه این چیزا بود 😄

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اونجایی که میرید قرار نیس اتاقی هتلی چیزی بگیرید؟ خب شوهرت مادرشو ببره دکتر شما بمونید هتل. بعدشم ب ...

منکه نگفتم از مسافرت خوشم نمیاد 

اتفاقا عاشق مسافرتم ولی این فرق میکنه 

این روز اولش واقعا اذیته

خودم کرجی هستم عروس زنجان شدم

خانوادت کرج هستن الان؟

سر راه تو و خواهرشوهرت برید کرج اگه کسیو داری اونجا استراحت کنید تا وقت دکتر تموم شه بعد برید قم

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
مشکل من چند ساعت معطل شدن تو مطبه

خب بگو میمونم خونه وسایلم جمع کنم برا مسافرت یا بگو خونه رو مرتب میکنم ک باخیال راحت بریم خوش بگذرونیم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
خانوادت کرج هستن الان؟ سر راه تو و خواهرشوهرت برید کرج اگه کسیو داری اونجا استراحت کنید تا وقت دکتر ...

اره خونوادم کرجن ولی فک نمیکنم بشه 

نهایتا یه روز بد میگذرونم دیگه چیکار کنم بخاطر شوهرم مجبورم 

گناه داره ناراحت میشه