2777
2789
عنوان

درد داره..

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست
۳۸ هفته و ۲ روز ... خداکنه 

منم اتفاقا 38 هفته بودم ک زایمان کردم اتفاقا ی ماهه بیرو بیمارستان شاید دردت کنه خدای ناکرده مشکلی برات پیش نیاد من بچم آبش، زیاد بود تازشم افت ضربان داشت چند روز بود ک تموناش کم شده بود برام سونوی اورژانسی نوشتن رفتم گفتن ضربان و تنفسش صفره باید بری زایمان کلی بهم سرم و آمپول فشار زدن درد نداشتم شکمم خیلی بزرگ شده بود دیگه دکترم اومد گفت باید فوری بره اتاق عمل وگرنه هم خودش و هم بچه از بین میرن دیگه رفتیم اتاق عمل دکتر گفت دو لای بند ناف دور گردنش پیچیده شده بود منم فشارم و قندم رفته بود بالا

سکوت سرشار از ناگفته هاست
انشاالله به زودی به سلامتی فارق بشی دعا کن منم مامان بشم و بارداری راحتی داشته باشم ♥♥خیلیییی برام د ...

عزیز دلم خدا بهت ببخشه خیلی حس خوبیه از ته دلم برات از خدا میخوام حس مادرشدن و تجربه کنی ایشالله مشکل مادرتون هم حل به اميد خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اتفاقا 38 هفته بودم ک زایمان کردم اتفاقا ی ماهه بیرو بیمارستان شاید دردت کنه خدای ناکرده مشکلی ب ...

وای خدا بهت رحم کرده ...منم الان لگد میزنه درد میپیچه تو دلم والان انگار سمت راست کمرم یه حالت گرفتگی درد میکنه

وای خدا بهت رحم کرده ...منم الان لگد میزنه درد میپیچه تو دلم والان انگار سمت راست کمرم یه حالت گرفتگ ...

حتما برو بیمارستان ک خدای ناکرده برات مشکلی پیش، نیاد

سکوت سرشار از ناگفته هاست
جدی؟؟؟ چی شد که رفتی فهمیدی؟ من هفته پیش چهارشنبه معاینه شدم ۲ سانت باز بود دهانه رحمم

دردخفیف پریودی ک یه کوچوووولووولکه بینی رسیدم بیمارستان معاینه کردن گفتن ۴سانت بازی دوساعت بعدش فول شدم بچه اومدتولگن ولی متاسفانه گیرکرددوساعت تولگن بادستگاه وکیوم کشیدنش بیرون اگه طبیعی ای حتتتتمالگنودورسن جنینتوبگوچک کنن

دردخفیف پریودی ک یه کوچوووولووولکه بینی رسیدم بیمارستان معاینه کردن گفتن ۴سانت بازی دوساعت بعدش فول ...

اتفاقا رفتم پیش ماما معاینه کرد گفت لگنت برای زایمان طبیعی خیلی خوبه راحت میتونی زایمان کنی و مشکلی پیش نمیاد ولی با درد مشکل دارم نمیدونم درد زایمان و اینا جوریه

اتفاقا رفتم پیش ماما معاینه کرد گفت لگنت برای زایمان طبیعی خیلی خوبه راحت میتونی زایمان کنی و مشکلی ...

دردش قابل تحمله عزیزم بعدوسطای درداستراحت داری یعنی میگیره ول میکنه وقتی ول میکنه استراحت میکنی.....قدرتتوبه جیغ و دادنده وقتی دردداری زوربزن بعد۷سانت فول شدن.....تهرانی؟کدوم بیمارستان میری؟

دردش قابل تحمله عزیزم بعدوسطای درداستراحت داری یعنی میگیره ول میکنه وقتی ول میکنه استراحت میکنی..... ...

ماما همراهم هر بار مرم پیش می پرسه درد دارم یانه شما از چند وقت قبل درد داشتی؟ .. نه شهرستانم... گلپایگان

ماما همراهم هر بار مرم پیش می پرسه درد دارم یانه شما از چند وقت قبل درد داشتی؟ .. نه شهرستانم... گلپ ...

ببین دردزایمان ازپشت کمرمیزنه تازیردلت شبیه پریودی ....من حدوددوهفته قبل یکی دوباردردشبیه پریودی داشتم بهش@میگن دردکاذب قبل زایمان که وقتی دردول میکرددیگه دوباره نمیومدولی روززایمانم دردخفیفم شروع شددوباره باشدت بیشتربعدیکی دوساعت برگشت و تاموقع زایمان ادامه داشت و اربارشدت بیشترو مدت فاصله ی بین درداکمترو کوتاهتربود

ببین دردزایمان ازپشت کمرمیزنه تازیردلت شبیه پریودی ....من حدوددوهفته قبل یکی دوباردردشبیه پریودی داش ...

من دقیقا اینجوریم پریشب درد کمر و شکم داشتم که بعد چند دقیقه خوب شد و خبری نبود تا الان که کمر درد دارم یه کم و تکون های بچه دردم میاره