2777
2789
عنوان

درد داره..

381 بازدید | 37 پست

خانما امشب نمیدونم چرا اینطوری شدم ... از تکون های بچه ام دردم میاد و یه حس ضعف تو کمرم میپیچه مثل زمانی که پریود باشه آدم و سرما به کمرش بخوره... از اون طرف هم الان از دستشویی اومدم ولی باز انگار مثانه ام پره ....

از طرف دیگه هم دوست دارم دردم بگیره ولی خبری نیست ... 

☹☹☹☹☹😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا روزای آخر آدم خیلی توهم درد میگیره. من خودم چندروز قبل زایمان درد داشتم . روز عملم هیچ دردی نداشتم. بیشتر تلقینی بودن اون دردا

ولی خب درد زایمان مشخصه . هر نیم ساعت یکباره اولش . بعد هی میگیره و ول میکنه

اگه اخرین ماهی و دردخفیف شبیه پریودی داری بروچک شومن بااین شرایط رفتم بیمارستان یهوزایمان کردم

حالا اتفاقا اصلا درد ندارم شاید هم چون پریود هام خیلی وحشتناک بود به چشمم نمیاد در کل دارم کلافه میشم دیگه 

حالا اتفاقا اصلا درد ندارم شاید هم چون پریود هام خیلی وحشتناک بود به چشمم نمیاد در کل دارم کلافه میش ...

جواست باشه کیسه ابت و اینانشتی نداشته باشه یاکوچکترین لکه بینی داشتی سریع برومن اصلافکرنمیکردم وقت زایمانم باشه رفتم دیرم بادردخفیف ۴سانت فولم 

کلا روزای آخر آدم خیلی توهم درد میگیره. من خودم چندروز قبل زایمان درد داشتم . روز عملم هیچ دردی نداش ...

چمیدونم والا منم همش منتظر دردم ولی خبری نیست اما نمیدونم چرا تکون میخوره انقدر دردم میاد 

جواست باشه کیسه ابت و اینانشتی نداشته باشه یاکوچکترین لکه بینی داشتی سریع برومن اصلافکرنمیکردم وقت ز ...

جدی؟؟؟ چی شد که رفتی فهمیدی؟ من هفته پیش چهارشنبه معاینه شدم ۲ سانت باز بود دهانه رحمم