2777
2789
عنوان

درد داره..

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست
من دقیقا اینجوریم پریشب درد کمر و شکم داشتم که بعد چند دقیقه خوب شد و خبری نبود تا الان که کمر درد د ...

اواخرمنم باتکونای بچه دردم میگرفت ......خییییلی حواست باشه حرکات بچه کم نشه خیلی مهمه تواین ماه اخر....بعدغذابه پهلوی چپ درازبکش تویساعت ۵الی ۶باربایدتکون بخوره گلم

اواخرمنم باتکونای بچه دردم میگرفت ......خییییلی حواست باشه حرکات بچه کم نشه خیلی مهمه تواین ماه اخر. ...

والا ماشالله داره این دختر از اون موقع که تاپیک زدم تا الان همش داره چرخ میخوره بعد روزا ازش خبری نیست ... پس فکر کنم منم دیگه اخراشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ماشالله داره این دختر از اون موقع که تاپیک زدم تا الان همش داره چرخ میخوره بعد روزا ازش خبری نی ...

خداروشکرعزیزمم روزام حواست خیلی باشه....این روزای اخرباکوچکترین شکی به دردزایمان برو چک کنن فوقش میگن وقتش نیست برمیگردی خونه ولی اصلابیتفاوت نباش

خداروشکرعزیزمم روزام حواست خیلی باشه....این روزای اخرباکوچکترین شکی به دردزایمان برو چک کنن فوقش میگ ...

آره واقعا نمیشه ریسک کرد ... خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات😘😘😘😘😘💜💜💙💜💙💜💙

آره واقعا نمیشه ریسک کرد ... خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات😘😘😘😘😘💜💜💙💜💙💜💙

انشالازایمان راحتی داشته باشی و گل دخترت رو بسلامتی بیاری خونه ....التماس دعا.....شبت بخیرعزیزدلم❤️❤️❤️❤️

انشالازایمان راحتی داشته باشی و گل دخترت رو بسلامتی بیاری خونه ....التماس دعا.....شبت بخیرعزیزدلم❤️❤ ...

قربونت برم من عزیز دلم شب تو هم بخیر گلم😘😘😘❤