2777
2789

توی همین سایت یسریا تا انتخاب رشته کردن یه Dr زدن پشت اسمشون واقعا چقدر جو گیرن این جور آدما خدایاااا🤣💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

چیکارا مردم داری 

بزار ارزوشونو زندگی کنن🥲

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چین میگن بورسیه هاش خوبه راس میگن؟ 

بری نمیتونی بیای ایران مطب بزنی باید اونجا خدمت کنی

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
😂😂😂عه مخاطبش تویی عا

😂من ک از روز اول ک عضو شدم این بوده ولی خب سلیقه شخصیه کسی چیکار داره تلاش کردم میخام پزشو بدم عجبا

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

جاری من دانشگا ازاد میرفت رشته مهندسی پزشکی هروز عکس از بیمارستان میزاشت استوری ترم اول رفت ترم دوم پول نداشت بره الان خفه خون گرفته دیگه

❤️‍🩹 I`m ok