2777
2789
عنوان

تو خیابون یه گربه دیدم اوردم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 44 پست
ببین عزیزم من کامل نخوندم فقط تجربه مو میگم ازت خواهش میکنم خواهرانه خواهش-میکنم این حیواناتو دستی م ...

تو اینترنت خوندم نوشته گربه تا ۳ هفته میشه رها کرد

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

من خودم گربه و بچه گربه داررم،اون مادرشرفته دنبال غذاااا.خیلی استباه کردین، خیلی.من گربم بچه هاش مونده بودن تو حیاط همسایه زیر باارون ، رفت دید نییستتت اگر بدونیی چه جوری نااله میکرد تو حیاااط. نکنید بخدا اونا مادرشون ول نمیکنه فقط دو سه ساعت میره دنبال غذا و میاد .نکنید توروخدا نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا خیلی گربه ها رو دوست دارم مخصوصا کوچولو هارو، خدا خیرت بده چه کار خوبی کردی، اگه موهاشون نمی ...

دارویی هس از دامزشکی بپرسی میگن بهت برا کم شدن ریزش موهاشون..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خوب اون الان بچس مادرشم که نیست شیر از کجا پیدا کنه🥺

شیر نمیخورد 

کلی کباب و مرغ خورد

اون شیرم از گرسنگی زیادش خورد

اوردم ی کباب کامل با ی سینه مرغ کامل خورد

من خودم گربه و بچه گربه داررم،اون مادرشرفته دنبال غذاااا.خیلی استباه کردین، خیلی.من گربم بچه هاش مون ...

اونجا پر سگ وحشی بود اینم هی اینور اونور میدویید خودش تا مارو دید دویید اومد سمتمون

تو اینترنت خوندم نوشته گربه تا ۳ هفته میشه رها کرد

کی گفتههه گربه خونگی اصلااااا، بره بیرون چون تو شرایط خونه بزرگ شده و شکار و دویدن و ... یاد نگرفته سریع حتی تو کتکاری بین گربه ها سریع میمیره.گربع ها سر قلمرو ب جون هم‌ میفتن

واکسنشو بزن نگهش دار گربه زود خودشو تو دل همه جا میکنه

تمام موهاش ریخت رو خودمو تو خونه دبدم شوهرمم دو سه روز نیست ببریم دامپزشکی دیرم اتاقم پر مورچه شده 

کی گفتههه گربه خونگی اصلااااا، بره بیرون چون تو شرایط خونه بزرگ شده و شکار و دویدن و ... یاد نگرفته ...

گربه خیابونی بود ن خونگی

این متنم راجب گربه خیابانی بود

خوب اون الان بچس مادرشم که نیست شیر از کجا پیدا کنه🥺

شیر خشک مخصوص بچه گربه هست میشه تهیه کرد قیمت انچنانم نداره ..بعد هم بچه گربه زود غذاخور میشه تا ۱۴ روزگی که فقط شیر نیخوره روز ۱۴ ۱۵ چشماش باز میشع کم کم غذاهم میتونه بخوره مثلا یکی دو وعده شیر یه وعده غذا و بعد کلا شیر از دعده هاش حذف میشه..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اونجا پر سگ وحشی بود اینم هی اینور اونور میدویید خودش تا مارو دید دویید اومد سمتمون

اون از جای همیشگیش جابجا شده ک مادره با بویاییش حتما پیدا میکنه.الان ک دیگه گذشت ولی نمبخوای نگه داری ولش نکنییی گربع نداشتی میدونم نمیدونی وایبسته شه اینقدر زود ناراحت میشن. انشالله خیره

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اون از جای همیشگیش جابجا شده ک مادره با بویاییش حتما پیدا میکنه.الان ک دیگه گذشت ولی نمبخوای نگه دار ...

😔😔😔😔😔

سخت نگیر خواهر ولش نکن توروخدا..شاید خدا گذاشته سر راه تو که مراقبش باشی زنده بمونه ..

حیاط یا بالکن داری اونجا نگهش دار..غذاهم شیر خشک مخصوص خودشون ..شیر گاو نده لاکتوز داره به معدشون نمیسازه..غذاش هزینه زیادی نداره یکم غذاخشک گربه براش بگیر ..مرغ تمیز میکنی تک و پر هاش رو بدی میخوره..یا یه تیکه کوچیک مرغ با سیب زمینی بزار ابپز شه له کن بده میخوره..یا کنسرو های اماده شون هست ارزونه از دامپزشکی بگیر..ماست و تخم مرغم میتونه بخوره..تخم مرغ هر روز هر روز نده چربیش بالا میره

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
شیر نمیخورد  کلی کباب و مرغ خورد اون شیرم از گرسنگی زیادش خورد اوردم ی کباب کامل با ی سینه م ...

حیف نیست تو این گرونی گوشت و مرغ و کباب میذی گربه ای ک از خیابون هم می‌تونه غذاش رو پیدا کنه؟

آدما خودشون هر روز گوشت و مرغ نمیتونن بخورن

ببر بذار سر جایش به نظر من

اینا ۱۵_۱۶ سال عمر میکنن تازه می‌ره حامله میشه هر سال دو جین توله میارن موقع جفتگیری هم کلی سر و صدا و ادرار کردن دارن  بیکاری اینهمه مسیولیت ب خودت اضافه کنی؟

😔😔😔😔😔

نظر من اینه من بودم می‌بردم میذاشتمش سرجاش

اینا ۱۵_۱۶ سال عمر میکنن هر سال هم دو جین توله میارن نذاری جفتگیری کنن هم کلی جیغ و ناله و جیش تو خونه میکنن

بیکاری اینهمه مسیولیت و هزینه که میتونی پس انداز کنی یا خرج خودت کنی رو ب گربه اضافه کنی

نترس چیزیشون نمیشه پارکا پر از گربه هستن