2789

سلام بچه های کار لازم

اینو بخونین

...این فرد کار درمنزل بسته بدی میده !!! و تبلیغشم اینه پولی نمیگیره 

میگه هرکدوم کارها رو قبول کنی . قبل انجام نصف حقوق برات زده میشه ...

منتها میگه باید ٥٠ نفر اد کنی ...٢٠٠ نفر میزنی به زور رباتش  ٥٠ رو میاره ....بعدش میگه باید بایک حساب و  کاربری دیگه تو گروه بعدیمم ٥٠ اد کنی و دوباره مصیبت اد کردن ...باید چند صد نفر که تلگرام دارن اد بزنی بلکه ٥٠ تکمیل شه

همه ی ادها رو که زدی و رباتش قبول کرد ... میگه بسته ات اومده شهرت !!!

شماره حساب بده ...نصف پول بزنم .....ولی قبلش این متن رو بخون و ویس بده که من از خانم مولایی و گروهش راضی هستم و پولم رو گرفتممممم.

وس رو که دادی در جا از هر دوگروه میندازه بیرون و ویست رو میزاره گروه برا گول زدن بقیه 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

کلاه_برداری

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاه_ برداری