راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
هر قیمتی اونجا هست بستگی به بودجتون داره اینکه محدوده یا نه محدودیت تو خرج کردن ندارین یکی با سی توم ...
والا مامانم برام ی لباس قلاب بافی با دست آورده چهار ملیون😐
به پول ما یه لباس دو تومنه اونم در حد تیشرت و اینا
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
عه اصن به ایناش دقت نکردم راس میگی🥲🥲 هعی ولی کاش ی روز بشه برم ترکیع🙃🙃
من باشم جای دیگه میرم
تحصیل ام نه.. چون بشدت زیاده سالانه 1 میلیارد پولشه من کشوری بلدم که پیشرفته اس و با 400 میلیوون او ...
ایتالیا منظورته؟