راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وایییییییییی بخوشبحالت پسسسسسسسسسسس برو خارج قاضی بشی بهت میاد
حس ششم داری؟؟چرا دقیقا شغل مورد علاقم حدس زدی😦😦
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
به عنوان مقصد توریستی خوبه به عنوان مهاجرت برای دو گروه خوبه یکی افراد خ پولدار یکی هم کسایی که تو کشورای پیشرفته بازنشست شدن میتونن تو ترکیه دلار خرج کنن
بنظرت داشتم دربه در دنبال چله میگشتم که مامانم رضایت بده برم چین پزشکی بخونم؟
🤣🤣🤣🤣قشنگ بود
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐