2777
2789
ععه واقعا چرا ینی المان کشور بدیه؟ 

افراد المان هیچ ایرانو نمیشناسه میگه که عراقی  روسیه ام همینطور

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه ایتالیا ازمون داره مثل ایران .. کارهرکس نیس

بورس میدن ارشد چرا نشه؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
مثلا کجا میری؟؟ المان خوبه؟؟)یا دبی

راستش بخوای دبی ن 

میخوام برم اما المان حوصله ندارم زبانشونو

ترجیحم کشورای انگلیسی زبانه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
راستش بخوای دبی ن  میخوام برم اما المان حوصله ندارم زبانشونو ترجیحم کشورای انگلیسی زبانه

ببله دقیقا انکگلیس بهتره باز حداقل خیلی از ایرانیا انگلیسی بلدن😉😉

بورس میدن ارشد چرا نشه؟

من جای زیاد گشتم..

المان تحصیلی پرسیدم

ایتالیا پرسیدم

قبرس پرسیدم

روسیه پرسیدم

هند پرسیدم

چین ام پرسیدم

فرانسه ام پرسیدم

تنها راه تحصیلی بدون ازمون

روسیه

هند 

چین 

قبرس هست

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
پزشکی منظورمه

اون ک شما برو چین بخون خب😐من رشته های علوم انسانی و....غیر پزشکی میگم

ببله دقیقا انکگلیس بهتره باز حداقل خیلی از ایرانیا انگلیسی بلدن😉😉

عزیزم انگلیسی زبان فقط انگلیس نیستا🤣🤣🤣

اون ک شما برو چین بخون خب😐من رشته های علوم انسانی و....غیر پزشکی میگم

رشته غیرپزشکی برو ایتالیا واقعا میگم 

اگه معماری بخوای موفق میشی بشدت 

اشپزی میخوای برو تایلند 

روانشناسی میخوای برو کره

من جای زیاد گشتم.. المان تحصیلی پرسیدم ایتالیا پرسیدم قبرس پرسیدم روسیه پرسیدم هند پرسیدم چین ...

پزشکی بله علوم انسانی خیر

رشته غیرپزشکی برو ایتالیا واقعا میگم  اگه معماری بخوای موفق میشی بشدت  اشپزی میخوای برو ...

من حقوقم❤️

اره متاسفانه هیچ جا شانس نیاوردیم    

حیف واقعا

منم ارشد مجدد باید برم فاند سخته🥴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز