سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
هر قیمتی اونجا هست بستگی به بودجتون داره اینکه محدوده یا نه محدودیت تو خرج کردن ندارین یکی با سی توم ...
والا مامانم برام ی لباس قلاب بافی با دست آورده چهار ملیون😐
به پول ما یه لباس دو تومنه اونم در حد تیشرت و اینا
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
عه اصن به ایناش دقت نکردم راس میگی🥲🥲 هعی ولی کاش ی روز بشه برم ترکیع🙃🙃
من باشم جای دیگه میرم
تحصیل ام نه.. چون بشدت زیاده سالانه 1 میلیارد پولشه من کشوری بلدم که پیشرفته اس و با 400 میلیوون او ...
ایتالیا منظورته؟