2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

147 بازدید | 4 پست

خانوما توراخدا راهنمایم کنید من تا سوم دبیرستان خوندم رشته ادبیات الان 24سالمه دلم میخاد ادامه تحصیل بدم. نمیدونم چیکار کنم کجا برم برا ادامه دادن هنوزم کنکور میدن؟ میخام برم رشته هنر یا ورزش یا ادبیات فارسی و... رشته ای ک بتونم تو مدرسه ابتدایی استخدام بشم ولی نمیخام برم دانشگاه فرهنگیان و دلم میخاد تو خونه بخونم درسامو چون بچه دارم ب نظرتون دیره؟؟؟؟ چیکار کنم. کلا یکی راهنماییم کنه بعد سوم دبیرستان چیکار کنم. میخام بیشتر هنر بخونم ممنون 

عزیزم اگر فرهنگیانم بخوای سنت گذشته لیسانسم فکر کنم تا سیو پنج سال میگیره البته معلوم نیست ازمون استخدامی بذارن یا نه هیچوقت برای درس خوندن دیر نیست ولی اگر میخوای با مدرکت کار کنی برو از مشاور تحصیلی بپرس چی بازار کارش با شرایط تو جوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تو اول باید بری مدرسه بزرگسال اونجا پیش دانشگاهی رم پاس کنی درستشو بعد کنکور بدی ،اگر بالای ۲۴ بشی که اصلا فرهنگیان رات نمی‌دن 

بعدم میتونی بری پیام نور رشته آموزش زبان فارسی یا این چیزا بخونی 

پیام نور کلاس کمه ولی خب کتابهاش و مطالعه اش زیاده 

یا هم میتونی علوم تربیتی بخونی تو مدارس غیر انتفاعی و فلان استخدام شی با حقوق کم البته 

یا کلاس‌های معلم و مربی پیش بری شرکت کنی که اونا دیگه یه دیپلم داشته باشی کافیه و بری مربی پیش بشی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سلام عزیزم اولا بهت تبریک میگم که به فکر ادامه تحصیل افتادی و امیدوارم به هدفت برسی

دیر هم نیست اوج جوونیه ❤

کنکور سرجاشه

ولی اول باید تکلیف خودتو مشخص کنی یا هنر یا رشته دیگه

برای معلمی رشته علوم انسانی هم خوبه

مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن اگه دیپلمتو‌ نگرفتی بگیر و 

برای کنکور شروع کن به خوندن

و اینکه فکر کنم شماهم کتاب هاتون نظام قدیم بودن که بعدا عوض شدن اینو دقیق نمیدونم میتونی با همون نظام قدیم کنکور بدی یا نظام جدید .(از یه مشاور تحصیلی اینا بپرسی فکر کنم بهتر راهنمایی کنه)

و اینکه روند کنکور هم نسبت به قدیم تغییر کررده مثل اینکه درسای عمومی حذف شده دقیق نمیدونم(اینم از کنکوری های نی نی سایت بپرسی حتما اطلاع دارن)

موفق باشی❤