2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر و مادرش خیلی باهام سرد برخورد میکنن خواهرش همش بهم متلک میندازه چند ماهه عقد کردم حتی منو به خونه ش دعوت نکرده بهم هیچی احترامی نمیزارن اما شوهرم انتظار داره من باهاشون صمیمی بشم 

به شوهرم زنگ زده که تولد دخترمه هفته بعد دعوتین 

ازم پرسید بنظرت چی براش بگیرم منم گفتم هر چی خودت میدونی بخاطر همین حرفم میگه تو به خواهرزاده ی من حسودی میکنی و بهشون احترام نمیذاری و خیلی باهام بد صحبت کرد

ناگفته نماند که شوهرم برای تولد من فقط یه کیک گرف کادو هم نگرفت

نه خوبی خانواده ش رو بگو نه بدیشونو 

سکوت کن تو این موارد سکوتی که از هر فریادی گیراتره،،،💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خواهر و مادرش خیلی باهام سرد برخورد میکنن خواهرش همش بهم متلک میندازه چند ماهه عقد کردم حتی منو به خ ...

وای رفتارشون خیلی آشناست ولی شوهرت خسیسه و خودخواه خدا به دادت برسه

ببین اگه تازه تو عقدین برای رفتاراش برو مشاوره ای چیزی ببین باید چطور باهاش رفتار کنی بیاد سمتت ،بببن درس میشه ؟ بیخودی هم غصه نخور یا خوب میشه باهاش خوشبختی؟ یا یک شریک سمیه میندازیش بیرون تا دیر نشده ؟ با غصه روضه خوندن برای خودت ،خودتو پیر نکن ،با تلاش کن بکشی سمت خودت ،یام بیخیال شو بندازش بیرون البته برای اینا چندین و چندتا مشاوره راهکار سباست مطالعه داشته باش نشد بندازش بیرون از زندگیت غصه نداریم