2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی رفتاراشون آشناست ؟ همچین تجربه ای داشتیدخ؟ راهکارتون برای استارتر چیه؟

بله بی محلی آگاهانه و تو سر زدن یه دختر جوون برام آشناست.چون خودم اینجوری بودم با این تفاوت شوهر من خسیس نبود راهکارم مشاوره و رفتار درمانیه فقط این

نمیاد عزیزم

خودت برو یاد بگیری چطور باهاش رفتار کنی ،سیاست بگیری ،اصلا اون ندونه میری مشاوره ،از بکی نتیجه نگرفتی برو بعدی تا یاد بگیری اگر هنوز عقدی جسما و روحا خودتو خیلی براش خرج نکن ،زیاد دم دستش نباش ،برو مشاوره با نقشه تو میدون باشی 

خودت برو یاد بگیری چطور باهاش رفتار کنی ،سیاست بگیری ،اصلا اون ندونه میری مشاوره ،از بکی نتیجه نگرفت ...

اینجور شوهرا رو نمیشه معمولی باهاشون سر کرد ،اینا رو باید با نقشه و سیاست رامشون کرد ،

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت چشم حتما میرم

آره بابا ناامید نباش و نامید نشو ،فقژ از خودت زیاد مایه نذار،منطورم اعصاب و سلامتیه باور کن ،گام اول هر زنی اینه که به خودش و همسرش با رفتارش بفهمونه که خیلی برای سلامتی خودش روح خودش جسم خودش ارزش قائله ببین همیشه خودتو یک شخصیت عزیز در نظر بگیر و واقعا هم خودتو تحویل بگیر ،فکر همسرت و اظهار نظر اون در مورد اینکه اینقدر به فکر خودتی برات مهم نباشه کار خودتو بکن بهش بفهمون که الویتت آرامش و خوشحالی و سلامتی خودته ،بذار بگه خودخواهی! مهم نیس برای طرز رفتار با اونم حتماً مشاوره برو

آره بابا ناامید نباش و نامید نشو ،فقژ از خودت زیاد مایه نذار،منطورم اعصاب و سلامتیه باور کن ،گام اول ...

اشتباه خودمم این بود زیادی باهاش راه اومدم همش میگفتم گناه داره نداره من هیچی نخریدم اصلا با اینکه کارمند رسمیه 

ولی می بینم اصلا قدر نمیدونه

اشتباه خودمم این بود زیادی باهاش راه اومدم همش میگفتم گناه داره نداره من هیچی نخریدم اصلا با اینکه ک ...

باید ازش بخوای برای خودت ،خودت خرج کن ببینه رک بهش بفهمون توقعاتت چیه اگر براورده نکرد از یکسری چیزا محرومش کن ،واقعا اگه توقعاتتو برآورده نکرد رفت وامدت و رفتو امدش رو کم کن،مگر فقط براب س ک س زن گرفتن ،. یک روز جدی باهاش صحبت کن ،خانوادتو در جریان رفتاراش قرار بده پستیبانی محکم اونا کلی کمکت می‌کنه جلوش  با آرامش و احترام وایستا بهش التیماتوم بده رک بگو اینا رو انتطار دارم ،از اینا ناراحتم ، در غیر اینصورت باید بیشتر به ادامه رابطه فکر کنم بعدشم قوی و سرسنگین باش ،یا هم کلا اول برو مشاوره ،اخه من مشاور نیستم ،