اصلأ اصلا نباید بفهمن مشاوره میری یا رو رفتارش مطالعه میکنی ،تیپ شخصیتی شو بشناس ،از همین روش جلو برو ریشو قیچیو سمت خودت بکش ،وقتی بلدش شدی تماما به سود خودت کار کن ،
آره بابا ناامید نباش و نامید نشو ،فقژ از خودت زیاد مایه نذار،منطورم اعصاب و سلامتیه باور کن ،گام اول هر زنی اینه که به خودش و همسرش با رفتارش بفهمونه که خیلی برای سلامتی خودش روح خودش جسم خودش ارزش قائله ببین همیشه خودتو یک شخصیت عزیز در نظر بگیر و واقعا هم خودتو تحویل بگیر ،فکر همسرت و اظهار نظر اون در مورد اینکه اینقدر به فکر خودتی برات مهم نباشه کار خودتو بکن بهش بفهمون که الویتت آرامش و خوشحالی و سلامتی خودته ،بذار بگه خودخواهی! مهم نیس برای طرز رفتار با اونم حتماً مشاوره برو
اشتباه خودمم این بود زیادی باهاش راه اومدم همش میگفتم گناه داره نداره من هیچی نخریدم اصلا با اینکه ک ...
باید ازش بخوای برای خودت ،خودت خرج کن ببینه رک بهش بفهمون توقعاتت چیه اگر براورده نکرد از یکسری چیزا محرومش کن ،واقعا اگه توقعاتتو برآورده نکرد رفت وامدت و رفتو امدش رو کم کن،مگر فقط براب س ک س زن گرفتن ،. یک روز جدی باهاش صحبت کن ،خانوادتو در جریان رفتاراش قرار بده پستیبانی محکم اونا کلی کمکت میکنه جلوش با آرامش و احترام وایستا بهش التیماتوم بده رک بگو اینا رو انتطار دارم ،از اینا ناراحتم ، در غیر اینصورت باید بیشتر به ادامه رابطه فکر کنم بعدشم قوی و سرسنگین باش ،یا هم کلا اول برو مشاوره ،اخه من مشاور نیستم ،