mahdislady مدیر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 عنوان Hey guys come here | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 56 پست This topic is just for discussion and improve our english Sorry for late But no problem come here to help meWhat do you do to manage your time?Please help me, I'm running out of time من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏 1402/08/25 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 مهمه اون شخص در چه سطحی باشه؟ ۲۱ سالمه میتونی ایدی تلگرام یا ایتاتو بدی باهم تمرین کنیم من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
گورباچوخ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 796 نه خیلی ولی باید اماده باشم واسه هر رقیبی اولین بارمه یه ریسکم میتونه باشه شما خودت نظرت چیه کجا میت ... چه جشنواره ایهو اینکه من واقعا خیلی مبتدیم ، چطوری باید تمرین کرد ووو اگه مشکلی نداری یجایی مث میت 🥂
گورباچوخ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 796 میتونی ایدی تلگرام یا ایتاتو بدی باهم تمرین کنیم تلگرام بهتره ایدی ندارم داری تو بده پیام بدم 🥂
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 Yes I think the method of encouragement and punishment will be effective for us Yes you have some good advice thanks من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 چه جشنواره ایه و اینکه من واقعا خیلی مبتدیم ، چطوری باید تمرین کرد ووو اگه مشکلی نداری یجایی ... جشنواره خوارزمیه از طرف مدرسسدایره لغاتتو هر روز ببری بالا کانورستیشنت قوی میشه گرامرم در کنارس باید کار کنی من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 تلگرام بهتره ایدی ندارم داری تو بده پیام بدم دختری دیگه ؟باش الان میدم من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
گورباچوخ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 796 جشنواره خوارزمیه از طرف مدرسس دایره لغاتتو هر روز ببری بالا کانورستیشنت قوی میشه گرامرم در کنارس با ... باشه بیا تلگرام صحبت کنیم 🥂
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 باشه بیا تلگرام صحبت کنیم درخواست دوستیو قبول کن بفرستم برات من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
high_flying عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2979 ?Hi dear, how are you.The best way is regular planningYou don't have to put pressure on yourself, you just have to plan and be persistent in your works...The "Five second rule" can also help you آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است... "ویکتور هوگو"
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 ?Hi dear, how are you .The best way is regular planning You don't have to put pressure on yourself ... I'm fine how about youThanks for your help my dear من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
high_flying عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2979 I'm fine how about you Thanks for your help my dear Thank God, I'm great too💕You're welcome my honey آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است... "ویکتور هوگو"