mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 عنوان Hey guys come here 269 بازدید | 56 پست This topic is just for discussion and improve our english Sorry for late But no problem come here to help meWhat do you do to manage your time?Please help me, I'm running out of time من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏 1402/08/25 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_مو_بلند عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1557 Delet social media immediately میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 fuck you bitch You are mentally ill my dear من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 Delet social media immediately You can go out from this topicAnd also you can not deside for me من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 @الیزاا @زهرامم۰۰ @دخترمهربووون come here من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 Shitttttt I haven't the way for this problem You're running out of time too?? من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
شبنم1212 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3011 بله میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم 😑 دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 اوه خارجیا اومدن سایت 💔🤦🏻♀️ چرا نمیفهمین که به هر چیزی هیت ندیدن همه جا انرژی منفیتون هس واس خودتون عادیه ولی اعتماد بنفس خیلیا رو پودر کرده واقعا واسه افکارتون متاسفم من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 بله میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم 😑 راجع مدیریت زمان نظری داری میتونی کمکم کنی؟ من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏