mahdislady مدیر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 عنوان Hey guys come here | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 56 پست This topic is just for discussion and improve our english Sorry for late But no problem come here to help meWhat do you do to manage your time?Please help me, I'm running out of time من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏 1402/08/25 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 Babe , i want a partner for counversation ?can you be my partner Yeah sure من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 Babe , i want a partner for counversation ?can you be my partner For when?where?tell me please to check itIn which levelActully I have a festival about this من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
zahrasss333 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1225 I think everyone should start one day and if start to day is better than tomorrow
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 😅😃Really Yes but can I ask How old are you?Where are you from? من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 I think everyone should start one day and if start to day is better than tomorrow Yes pertty good thanks من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
گورباچوخ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 796 For when?where?tell me please to check it In which level Actully I have a festival about this سطحم مبتدیه تازه شروع کردم چه برنامه ای داری خودت 🥂
گورباچوخ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 796 Yes but can I ask How old are you? Where are you from? 21اذربایجان 🥂
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 سطحم مبتدیه تازه شروع کردم چه برنامه ای داری خودت من خب سطحم متوسط رو به بالاعه ینی بی ۱ و خب من یه جشنواره دارم که باید تو اون یه سناریو اماده کنم واسه مکالمه با یه شخص رندوم خب میتونم با تو هم تمرین کنم ولی خب کجاش این مهمه من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 21 اذربایجان اوکی مرسی من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
گورباچوخ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 796 من خب سطحم متوسط رو به بالاعه ینی بی ۱ و خب من یه جشنواره دارم که باید تو اون یه سناریو اماده کنم وا ... مهمه اون شخص در چه سطحی باشه؟ ۲۱ سالمه 🥂
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 مهمه اون شخص در چه سطحی باشه؟ ۲۱ سالمه نه خیلی ولی باید اماده باشم واسه هر رقیبی اولین بارمه یه ریسکم میتونه باشه شما خودت نظرت چیه کجا میتونیم تمرین کنیم من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
خوچقلیم عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 2508 Yes you right discipline is very important Yes I think the method of encouragement and punishment will a be effective for us at firstIm doing it recently