2777
2789
عنوان

میخوان تکلیفمونو روشن کنن

472 بازدید | 29 پست

سلام من 6ماه عقدم ازدواجم سنتی بود قرار بود سه ماه بعد عقدمون عروسی کنیم که شوهرم گفت نه صبر میکنم تا واممو بدن. الانم که وامشو دادن  دو هفته قهر کرد رفت الان خواهرش زنگ زده که داداشم میگه پول ندارم عروسی کنم و کرایه خونه بدم و رومون تو رو هم باز شده میخوام جدا بشم و یسری دلایل احمقانه میاره الان قراره یه جلسه خوانوادگی بزاریم که تکلیف روشن بشه من میدونم دوستم نداره و با کس دیگه ای درارتباط. البته اینو حدس میزنم . 

ولی خب برام اهمیتی نداره چون منم دوستش ندارم هیچوقت طوری رفتار نکرد که بتونم دوستش داشته باشم الان چیزی که برام مهم اینکه بخاطر آبروم خانوادم باش ادامه بدم بنظرتون تو جلسه ای که میزارن از خودم دفاع کنم و کاراش رو بگم یا سکوت کنم چطور به نفعم . من نمیخوام بهم بخوره حتی اگه خودشو بکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی هیچ حسی بینتون نیست چرا خودتو میخوای اذیت کنی،ازخودت دفاع کن به هم خورد هم مهم نباشه،خلاف شرع نیست طلاق که،بهترازاینه که چندسال دیگه بایک بچه جدابشی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍