2777
2789
عنوان

میخوان تکلیفمونو روشن کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 29 پست

دیوونه ای مگه فردا بهت خیانت کنه خوبه ؟؟؟زندگیت پر از نکبت و رد پاهای یکی دیگه باشه خوبه؟؟؟بهت اهمیت نده خوبه ؟؟خونه نیاد بره پیش همونی ک باهاشه خوبه؟؟؟اون زندگیه؟؟؟انقدر خودتو کوچیک نکن خرد نکن خودتو آبرو ریزی نیست قبل یا بعد عقد بخوای بهم بزنی آبرو ریزی وقتیه که بدونی طرفت چجور آدمیه و باهاش ادامه بدی با بچه برگردی

خدای منم بزرگه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه با جدایی آبروی خانوادت میره 

حالا اگه یطرفه عاشقش بودی باز یه چیزی 

الان نه تو اونو میخای نه اون تورو  چرا باید ادامه بدی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

از خودت دفاع کن و بگو چیکار کرده 

بعدم چرا میخوای به این ازدواج ادامه بدی؟ فقط به خاطر آبرو خانوادت میخوای خودتو بدبخت کنی؟ 

بعدم چرا باید آبروی خانوادت بره یه مدت باهم بودین بعد دیدین مناسب هم نیستین جدا شدین دیگه این که آبروریزی نداره

یکمم به فکر آینده خودت باش و برای خودت ارزش قائل شو خواهشا 

وقتی همدیگرو دوست ندارین از همم بدتون میاد چطور میتونین زیر یه سقف برای همیشه زندگی کنین؟؟ 

چقدر پست فطرت و اشغاله این ادددم!  فقط بخاطر وام ازدواج جلو اومد و حالا هم ک گرفته گورشو گم کرده و بهونه های صد من یه غاز میاره! ینی پوستشو بکن ابروشو ببر و بگو همه چیو ب خونوادت و بگو من طلاق نمیخام اگ اقا طلاق میخاد خودش بره درخواست طلاق بده و توام برو مهریتو بزار اجرا فعلا،  نذار مفت در بره چون عادت میکنه به کیسه دوختن و بی ابرو کردن دختر مردم 

❤️‍🩹
چقدر پست فطرت و اشغاله این ادددم!  فقط بخاطر وام ازدواج جلو اومد و حالا هم ک گرفته گورشو گم کرد ...

نه بابا قطعا اینجوری نیست کی میاد بخاطر وام شناسنامشو خراب کنه احتمالا خانواده زوری رفتن خواستگاری اینم یکی دیگه رو می‌خواسته ک باب میل خانواده نبوده

خدای منم بزرگه...

وقتی اول زندگیتون این طور به مشکل برخوردین باید بیشتر فکر کنی . اگه جدایی برات بهتره الان جدا بشی بیشتر به نفع اته آبروریزی کمتری هم داره . در ضمن همون طور که ازدواج رو خدا حلال کرده طلاق رو هم خدا حلال کرده . 

اول کامل فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر . به خاطر حرف مردم هم زندگیتو تباه نکن

دختر جان عقلت مگر کمه؟ 

تو الان باید خوشحال باشی که بهونه ای پیش اومده که بتونی این ازدواجو بهم بزنی

اونوقت میگی اون دوستم نداره به فکر کسی دیگه ست منم دوستش ندارم ولی نمی خوام بهم بخوره؟!!! 

ابرو خانواده ت برای چی باید بره؟! 

این همه عقد و نامزدی به هم میخوره یکیشم مال شما

به فکر خودت باش

آبرو خانواده ت چهار صباح دیگه بعد عروسی و بچه دار شدن که بخوای برگردی در خطر نیست؟؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نه بابا قطعا اینجوری نیست کی میاد بخاطر وام شناسنامشو خراب کنه احتمالا خانواده زوری رفتن خواستگاری ا ...

اصلا خونوادش منو نخواستن خودش اومد خواستگاری تا سه جلسه حتی تنها اومد یروز که یبار صبح اومد یبار عصر. تازه خونوادش گفتن نه نمیخوایش گفت نه من میگیرم ماام یک ماه بعد عقد کردیم و حالا... اینم بگم ما رابطه نداشتیم پس راحت میتونه شناسنامه شو پاک کنه

دوسش نداری نمی‌خوای هم بهم بخوره🙄

بله چون خونوادم سرشناسن تو منطقه خودمون دلم نمیخواد زیر سوال برن حالا اگه دوستشم داشتم توفیقی نمیکرد اینایی ام که همو دوست دارن اخرش ندارن دیگه ما از همین الان نداریم تازه یه قدمم جلوییم🤣

بله چون خونوادم سرشناسن تو منطقه خودمون دلم نمیخواد زیر سوال برن حالا اگه دوستشم داشتم توفیقی نمیکرد ...

کی گفته آخر همه طلاقه اونایی که همو دوست دارن حداقل زندگی آروم و بهتری خواهند داشت تو سختی ها و ناراحتی و عصبانیت بخاطر همون دوست داشتن باهم میسازن ولی اونی که علاقه هم نیست با یه دست انداز کوچیک از هم می‌پاشن آنقدر خودتو گول نزن

خدای منم بزرگه...
بدبختی الان خواهرش زنگ زد همینو گفت ولی منظورش این بود چون رابطه نداشتین پس مهریه نگیر

نصفش تعلق میگیره کوتاه نیا بگو من بازیچه دست شما نیستم با ابرومون بازی کنید حقمم بخورید 

خدای منم بزرگه...
اصلا خونوادش منو نخواستن خودش اومد خواستگاری تا سه جلسه حتی تنها اومد یروز که یبار صبح اومد یبار عصر ...

پس چطوری میگی با یکی دیگس احتمالا پشیمونش کردن خانوادش بکش کنار زندگی ای که نه خانوادش بخوانت نه خود طرف زندگی نمیشه باز خود دانی انگاری تو تصمیمتو گرفتی هر چقدر هم بگن باز حرف خودتو میزنی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خودتوبه خواب زدی یا چی نمی‌دونم از من گفتن بود(انشالله بهترین تصمیم رو بگیری عاقبت بخیر باشی🫶)

خدای منم بزرگه...
2790
2778
2791
2779
2792