2789
متاسفانه ما باید با این احکام ناعادلانه کنار بیایم و این خودش خیلی دردناکه امیدوارم تجدید نظر بشه ت ...

چرا ناعادلانه؟

پس حقی که از طریق اون مجرم ضایع شده و فردی که حقش پایمال شده چی؟

چه بسا اگه این مدل احکام نبود فساد خیلی بیشتر میشد .

تازه این احکام برای بعضی جرمها هست نه همه .

بعد همیشه باید لباسو در بیارن؟؟ حتی اگه هوا سرد باشه؟؟

از روی لباس که شلاق نمیزنن

واسه همینه میگم میخواید فیلم بسازید دیگه 😅

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مشکوکی اسی جان حس میکنم فتیش شلاق داری هی میپرسی باید لباس در بیارن زخم میشه اقا میزنه یا خانم یا خودت حکم شلاق گرفتی 

اخه تو اون شرایط طرف جای شلاقش به حدی میسوزه که اتیش میگیره بعد میگی حتی اگر هوا سرد باشه 

چرا ناعادلانه؟ پس حقی که از طریق اون مجرم ضایع شده و فردی که حقش پایمال شده چی؟ چه بسا اگه این مدل ...

ناعادلانه‌س وقتی یک نفر شرب خمر کرده و فقط به خودش آسیب زده شلاقش زد.

این احکام جلوی فساد رو نمیگیره.

ناعادلانه‌س وقتی یه سرباز رو مجبور میکنن این احکام رو اجرا کنه.

اصلا چرا یه جوون ۱۸ ساله باید به زور دستشون به خون کسی آلوده بشه؟

می‌دونید چندتا جوون به خاطر همین اجبار خودکشی می‌کنن یا کارشون به تیمارستان میکشه؟

متاسفانه آمار نمیدن از کشته‌ شده‌های سربازی اما هر سال تعداد قابل توجهی آدم یا خودکشی میکنن یا به جنون میرسن و بقیه رو می‌کشن.

توی محمدرسول‌الله مشهد پارسال یه نفر وقتی اضافه خدمت میخوره اسلحه رو برمیداره و توو محوطه به هرکی میبینه شلیک میکنه

پنج نفر کشته شدن.

از قوانینی که برای انسان‌های نخستین نوشته شده حمایت نکنید.

چند سال پیش رفتیم مسافرت توی اون شهر دیدم که یه خانم به طرز وحشتناک و هولناکی داره کمربند میخوره، وحشتناک بود، هیچ وقت دیگه به اون شهر نرفتیم، مسافرتمون زهر شد.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
آخه یه ذره کنجکاو شدم، چیزایی که خونده بودم با حرف شما فرق می کرد

شبیه کنجکاوی ساده نبود واقعا.

اجرای حکم توی هر زندان و کلانتری میتونه متفاوت باشه ولی

روش معمول اینه 

شبیه کنجکاوی ساده نبود واقعا. اجرای حکم توی هر زندان و کلانتری میتونه متفاوت باشه ولی روش معمول ای ...

خودم یکم روحیه کنجکاوی دارم، دوست دارم همه چیز رو با جزئیات بدونم، از بچگی بهم می گفتن خیلی سوال می کنی

خودم یکم روحیه کنجکاوی دارم، دوست دارم همه چیز رو با جزئیات بدونم، از بچگی بهم می گفتن خیلی سوال می ...

بسیار عالیه

ناعادلانه‌س وقتی یک نفر شرب خمر کرده و فقط به خودش آسیب زده شلاقش زد. این احکام جلوی فساد رو نمیگیر ...

کی گفته فقط به خودش اسیب میزنه؟

شما از روی جز دارید نتیجه ی کلی میگیرید و این غلطه 

خیلی زیاد پیش اومده طرف مشروب خورده و مست اومده قمه کشی کرده و تعرض به زن و دختر مردم کرده 

حکم باید طوری باشه که جنبه ی بازدارندگی داشته باشه .

وقتی طرف ببینه و بدونه چنین مجازاتی هست احتمال اینکه دنبال اون کار خطا بره کمتره . 

خودم یکم روحیه کنجکاوی دارم، دوست دارم همه چیز رو با جزئیات بدونم، از بچگی بهم می گفتن خیلی سوال می ...

بسیار عالیه