2777
2789
عنوان

لطفا خانمهای مذهبی جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 58 پست
متاسفانه تا خودشون به یقین وایمان قلبی نرسن نمیشه خیلی معتقد واجبارشون کرد ولی گاهی باید یاد آوری کن ...

کلا که ولشون کنیم معلوم نیست چه بلای سرشون میاد

بله مردهای واقعی مذهبی کم نداریم

یمدت بیخیال شو 

برو یادبگیر چجوری بهش بگی که قبول کنه 

قلقشو بدست بیار 

بعدا که یه بار باهم خوب بودین 

درحال گپ و گفت که بودین یه تلنگری هم بزن 

تمام خیلی گیر نده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هرچی گیردادم نتیجه نداد خسته شدم ولش کردم بدتر شد همون گیر بده بخونه بهتره ولی نه گیر زیاد با ...

آره دقیقا منم چند سال بیخیال بودم زیاد سفت و سخت نگرفتم گند زد به عقاید و اعتقادمون نماز میخونه ولی یه جوری شده بود نماز صبحامون قضا میشد نمازها آخر وقت الان نماز صبح بیدارش نکنم نمیشه بعضا خیلی کم پیش میاد وقتی من پریودم صداش میکنم از تنبلی بلند نمیشه نمازاش زیاد دیر نمیمونه بعضا کاهلی میکنه 

خیلی نپیچ بهش  غیر مستقیم و کم کم پیش ببری  خیلی بهتر جواب میده

سعیمو میکنم ولی اذیت میشم دوست ندارم اینستا بشینه نگاه کنه  زنها همه بی حجاب ریختن اینستا

یکم طرز فک تو عوض کن عزیزم  درسته مردا تا آخر مثل پسربچه باقی می‌مونن  ولی بلاخره یسری چ ...

واقعا مثل نوجوونه بعضا کفریم میکنه ولی میبرم هئیت و نماز جمعه میبینم خیلی تاثیر داره چند سال گفتم بالاخره اومد ۱۰ سال پیش خودش میرفت بعد ازدواجمون دیگه هئیتش و نماز جمعه و مسجدشو ول کرد 

آره عزیزم سخته  نه من هنوز بچه ندارم تازه ازدواج کردم  ولی خب میدونم اینطوری هم فایده ند ...

میدونی ناراحتم من به خاطر ایمان و اعتقادات جه خواستگارهای پواداریو رد نکردم و همچنین خیلی خواستگارهای معتقدمو رد کردم درسته قسمتم این بود اولش دیدم واقعا مثل همیم بعد یهو دیدم نه در اون حد نبود 

[QUOTE=317716129]یمدت بیخیال شو  برو یادبگیر چجوری بهش بگی که قبول کنه  قلقشو بدست بیار  بعدا که یه ...[/QUOTEوقتی بهش تذکر میدم زیاد جدی نمیگیره سفت و سخت میگیرم میبینم یکم به خودش میاد ولی حوصله میخواد بچه نیست که ۳۴ سالشه

واقعا مثل نوجوونه بعضا کفریم میکنه ولی میبرم هئیت و نماز جمعه میبینم خیلی تاثیر داره چند سال گفتم با ...

اکثر مردا همینن 

نمیدونم چرا 😅😅😅😅😅😅

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میدونی ناراحتم من به خاطر ایمان و اعتقادات جه خواستگارهای پواداریو رد نکردم و همچنین خیلی خواستگارها ...

اشکالی نداره عزیزم 

خدا رو شکر کن یکم سسته فقط 

خدایی نکرده بی ایمان نبوده بیاد از دروغ بهت بگه 

یکم مدارا کن باهاش 

بزار کنارت آرامش داشته باشه 

ازت فراری نباشه 

ان شاء الله کم کم با صبر و حوصله درست میشه عزیزم 

کتاب تو اینجور زمینه ها زیاد بخون 

کتابای روانشناسی 

بخدا قسم اگه بدونم شوهرم آخر همینجوری میمونه 

دوس داشتم برگردیم به حالت قبل 

حداقل آرامش داشتم......... 

[QUOTE=317716129]یمدت بیخیال شو  برو یادبگیر چجوری بهش بگی که قبول کنه  قلقشو بدست بیار &n ...

خب دیگه 

ولش کن خودش بلده خوب و بد چیه 

بعدم میبینه که شما چیکارمیکنی تو خونه 

ندید بدید که نیست 

هم براش دعا کن هم کتاب زیاد بخون ببین 

چجوری باید بهش بگی تو چه موقعیت‌هایی 

هم سعی کن بیشتر بهش نزدیک بشی 

بیشتر اونو عاشق و وابسته خودت کنی 

بعد ان شاء الله کم کم درس میشه 

بخوای سفت و سخت بگیری ممکنه فنرش جمع بشه 

بعد یجا در بره بد بشه آرامش خونه تونم خراب میشه 

اشکالی نداره عزیزم  خدا رو شکر کن یکم سسته فقط  خدایی نکرده بی ایمان نبوده بیاد از دروغ ...

انشاالله گلم درسته همه عوامل بوده که خیلی کارها باعث شده یکم ایمانش ضعیف شده خود منم بی تاثیر نبودم دعا کن عاقبت بخیرشیم

واقعا فکر میکردم شوهر من اینجوریه غصه میخورم 

ن مال منم اینجوریه

و من خیای خیلی غصه مبخورم

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
خب دیگه  ولش کن خودش بلده خوب و بد چیه  بعدم میبینه که شما چیکارمیکنی تو خونه  ندی ...

بله قبول میکنم الان ۹ ماهه سوره نور میخونم واسه ایمان اهل خانه خیلی خوبه ولی چند تا ذکر میگم یکم عجولم ولی بالاخره یکم زمان میبره چطور ۹ سال یکم شل گرفتم الانم باید صبر داشته باشم 

فقط بیشتر از اشتباه پارسالش میسوزم با همکارش یکم صمیمی شده بود بیشترین ضربه زد به اعتقادمون الان بعضا یادم میفته میسوزم میگم چجوری میشه یه مرد متعقد بشینه با همکارش حرف بزنه چت کنه هر چند صحبتاشون جنسی و عاطفی نبود ولی خب نامحرم بودن واجب و کاری هم نبوده از بیکاری و وقت گذرونی بود