2777
2789
عنوان

لطفا خانمهای مذهبی جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 58 پست
خوش بحااااالت  خداروشکر  ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله  کاش شوهره منم اینطوری بود ...

واقعا یعنی جای شکر داره من از ایمانش راضی نیستم میگم چرا باید با نامحرم هم صحبت میشد 

واقعا یعنی جای شکر داره من از ایمانش راضی نیستم میگم چرا باید با نامحرم هم صحبت میشد 

خداتو شکر کن عزیزم برگشت 

تمومش کرد 

به جاهای بدتر کشیده نشد 

سعی کن شور و نشاط و آرامش بیشتری 

براش تو خونه فراهم کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فککن تو جای اون نبودی و نیستی 

شاید اگه خودت جای اون بودی بدتر میکردی 

خدا تو خیلی شکر کن 

من خودم خیییییییییلی دلم برا اون روزای اولمون تنگه 🥺

خییییلی 

خیلی دلم تنگه روزای قبل این اتفاقه........ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کاش مردن راحت بود 

کاش میشد گاهی به اندازه نیاز بمیری........ 🥺😭💔

خداتو شکر کن عزیزم برگشت  تمومش کرد  به جاهای بدتر کشیده نشد  سعی کن شور و نشاط و ...

درسته بهم روحیه دادی امیدوارم کردی آره بعضا هم میگم خوبه اون موقع که همکارش گفته بود تو هم زن و زندگی داری شاید میخواست ببینه شوهرم چی میگه خوبه نگفته بود زن و  زندگی دارم که دارم چه اشکالی داره من بهت وابسته ام

به این فککن تو جای اون نبودی و نیستی  شاید اگه خودت جای اون بودی بدتر میکردی  خدا تو خیل ...

بله شاید تو اون شرایط نبودم زیاد منم منم میکنم 

خلاصه امتحان الهی بود تا به خودمون بیایم

مگه الان شوهرتون چجوریه؟

درسته بهم روحیه دادی امیدوارم کردی آره بعضا هم میگم خوبه اون موقع که همکارش گفته بود تو هم زن و زندگ ...

هم شوهرت آدم بود که به خودش اومد 

هم اون زنه آدم بوده که به شوهرت اینجوری گفته... 

کاش مردن راحت بود  کاش میشد گاهی به اندازه نیاز بمیری........ 🥺😭💔

نه نگو خدارو خوش نمیاد دعا زیاد کن

من خیلی تو فامیل غیر مستقیم پز شوهرمو دادم گفتم مومنه و چشم پاکه همه هم رو سرش قسم میخوردن انگار چشش زدن

هم شوهرت آدم بود که به خودش اومد  هم اون زنه آدم بوده که به شوهرت اینجوری گفته...

نمیدونم آدم بوده یا نه شیطان بعضا میگه اگه آدم درستی بود هیچوقت به یه متاهل نزدیک نمیشد عقده تنهاییشو خالی کنه  یا حس میکنم میخواست ببینه عکس العملش چیه 

وقتی به همسرم گفتم تو لیاقتت همون بود با همسن مادرت بشینی لاس بزنی قیافه هم نداشت از این میسوزم ببین با کی به من خیانت کردی اوایل از حرصش میخندید

نه نگو خدارو خوش نمیاد دعا زیاد کن من خیلی تو فامیل غیر مستقیم پز شوهرمو دادم گفتم مومنه و چشم پاکه ...

ولی من هیچ جا چیزی نگفتم اصلا از شوهرم 

ولی هررر موقع حرف از خیانت میشد 

یه نیم درصد یه هزارم نیم درصد هم فکرشو نمیکردم....... 

کاش بمیرم................. 

ولی من هیچ جا چیزی نگفتم اصلا از شوهرم  ولی هررر موقع حرف از خیانت میشد  یه نیم درصد یه ...

منم هیچوقت توقع نداشتم حتی در حد حرفهای عادی 

خیانت شوهرت در چه حدی بود؟