2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه۳سال و دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست
عزیزم دقیقا عین منی منم ترکم ، پسرم سه سال و‌دومااهشه حرف نمیزنه نمیتونه منظورش رو‌برسونه شروع ...

پس میبرمش مهد..عمش مربی مهدکودکه میذارمش همونجا..

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊
همیکارمیکنم..چ انجام میده..جمله رو کامل میگه و من بهش میدم...ولی هربار باید بگم..بعضی وقتاهم لج میکن ...

همون به خاطر دو زبانه بودنش هست احتمالا یجوارایی گیج شده که به چه زبونی باید حرف بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پسرمنم گفتارش تاخیر داشت تلویزیون کلا توخونه خاموش کردم وصوتم نمیزارم هیچ صوتی باهاشم تعاملم زیاد کردم الان خداروشکر جمله میگه داستان کوتاه هم میگ

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

فقط لطفا حتماااااا فضای مجازی صفرکن براش فضای مجازی تبلت گوشی وتلویزیون برای بچه ای که هنوز کامل صحبت نمیکنه سم سم مطلق درموردش تحقیق کن بعد من به پسرم شربت امگا۳دادم تخم کفتر بلدرچین بازی هم زیاد کردیم باهاش 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
اره خودش میگه س سال و نیم۴سال ب حرف اومده

پس نگران نباش خودش سروقتش به حرف میاد اونقدر که از دستش سرسام میگیری😁

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
عزیزم پسر منم سه سالشه حرف نمیزنه فقط کلمه شما دکتر یا گفتار درمانی بردی پسرتو؟ 

نه عزیزم هیچجا نبردم مادرشوهرم گفت ارثشونه عموش4سالگی به حرف اومده کلا هم خانواده کم حرفی هستن منم تا4سالگی صبر کردم بعدش خودبه خود شروع کرد به تکرارکردن وصحبت کردن امسال پیش2میره خیلی بهتر از قبلش شده کلمات جدیدتر یادگرفته 

نه عزیزم هیچجا نبردم مادرشوهرم گفت ارثشونه عموش4سالگی به حرف اومده کلا هم خانواده کم حرفی هستن منم ت ...

من خیلی استرس دارم ، دایی خودم فقط دیر حرف زده بقیه زود حرف زدن 

مامان دوتا گل پسر

من خیلی استرس دارم ، دایی خودم فقط دیر حرف زده بقیه زود حرف زدن 

هنوز که3سالشه عزیز کوچولویه کلمه که میگی میگه فقط جمله نمیگه انشالله اونم تایه سال دیگه یاد میگیره من جات باشم بیخود حرص نمیخورم لاقل4سالش بشه اگه بازم نگفت میبردم دکتر به نظرم روش فشار نیار پسر من رفته تو6سال تازه دوساله به حرف اومده😂

هنوز که3سالشه عزیز کوچولویه کلمه که میگی میگه فقط جمله نمیگه انشالله اونم تایه سال دیگه یاد میگیره م ...

😅😅😅روانی سدم بخدا هزاران باره از صبح میگم اب ن اب میخوام یا اب بده یا اب بیار ،،، خلاصه نگفت داشتم با تلفن حرف میزدم گفتم حاجی چطوره از اونموقع داد میزنه حاجی حاجی😂😂

مامان دوتا گل پسر

😅😅😅روانی سدم بخدا هزاران باره از صبح میگم اب ن اب میخوام یا اب بده یا اب بیار ،،، خلاصه نگفت داشت ...

😅😅😅😅ای جان بچه سرکارت گذاشته عزیزم میدونه حساس شدی لج میکنه پسرمنم میدید یچیزیو هی تکرار میکنم بدتر لج میکرد نمیگفت. سخت نگیر بخدا هنوز کوچولوئه خودش کم کم به حرف میاد