2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه۳سال و دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست

پسرمنم همینطور بود با ایما واشاره منظورشو میرسوند4سالگی تونست دست وپا شکسته یه چیزایی بگه الان5سالش تازه تمام شده مغزمو میخوره بسکه حرف میزنه هیچ مشکلی نداشت فقط از طرف پدری ارثشونه دیر به حرف میان واولش خیلی کم حرفن شاید شماهم ارثی بهش رسیده اگه مشکلی دیگه نداره اذیتش نکن خودش به حرف میاد 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ریشه درمانش اینه ک فقد و فقد ب یک زبان باهاش حرف بزنی

نوه خواهرشوهرم 5سالشه از بس باهاش دو زبانه حرف زدن انگار بچه هنگه 

میاد ی جمله بگه میمونه ک فارسی باید بگه یا ترکی

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
ببرش مهد کودک خیلی تاثیر داره دختر منم از ۴سالگی شروع کرد صحبت کردن ولی پنج سالگی که رفت پیش دبستان ...

اره مهد کودکه مورد خوبی.. من اونجا مربی بودم بچه ای که کند بود تو زبان بعداز چند ماه عالی میشد زبانش مادرش کلی راضی بود. چون بچهای دیگه حرف میزدن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پسرمنم همینطور بود با ایما واشاره منظورشو میرسوند4سالگی تونست دست وپا شکسته یه چیزایی بگه الان5سالش ...

اره خودش میگه س سال و نیم۴سال ب حرف اومده

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊
پسرمنم همینطور بود با ایما واشاره منظورشو میرسوند4سالگی تونست دست وپا شکسته یه چیزایی بگه الان5سالش ...

عزیزم پسر منم سه سالشه حرف نمیزنه فقط کلمه شما دکتر یا گفتار درمانی بردی پسرتو؟ 

مامان دوتا گل پسر

زیاد نگران نباشید.بچه همسایه ماتا شش سالگی خیلی کم صحبت بودوخانواده ش نگران.ولی وقتی رفت مدرسه بهتر شد .البته اینم بگم فوق العاده با ادب هم هست.تو شلوغی زودتر راه میفتن.

عزیزم دقیقا عین منی

منم ترکم ، پسرم سه سال و‌دومااهشه

حرف نمیزنه

نمیتونه منظورش رو‌برسونه شروع میکنه به گریه

با گفتاردرمان همکاری نمیکنه

نمیشینه تا باهاش کار کنم

کلماتی که میگه بعضیاش ناواضح و  تو دماغی هس

بردم تبریز پیش متخصص مغز و اعصاب

دارو داد

دکتر گفت مهدکودک ببر ، از اول ابان مهد میبرمش

کمی پیشرفت کرده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزم گفتار درمان باید راهنمایی کنه ای کاش کلا فقط با یه زبان صحبت می‌کردید اطرافیان منم هم فارسی هم انگلیسی صحبت میکردند که دو زبانه شه بچه دچار لکنت شده و انگار قاطی کرده فارسی انگلیسی رو می‌ره پیش گفتار درمان

اسی ریشه درمانش اینه ک فقد و فقد ب یک زبان باهاش حرف بزنی نوه خواهرشوهرم 5سالشه از بس باهاش دو زبان ...

خدا لعنتت نکنه دختر این چه عکسیه گذاشتی؟: 🤣🤣🤣

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
خدا لعنتت نکنه دختر این چه عکسیه گذاشتی؟: 🤣🤣🤣

ی موجود ناشناس همیشه گشنه 😂😂😂

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
ی موجود ناشناس همیشه گشنه 😂😂😂

😂😂😂

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
خب وقتی چیزی میخواد بلافاصله بهش نده مجبورش کن جمله بگه مثلا چراغ قوه میخوام  بگو باید جمله رو ...

همیکارمیکنم..چ انجام میده..جمله رو کامل میگه و من بهش میدم...ولی هربار باید بگم..بعضی وقتاهم لج میکنه جیغ میزنه

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊