2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه۳سال و دوماهه

431 بازدید | 40 پست

بچم جمله نمیگه

فقط کلمه میگه

دوزبانه هس هم ترک هم فارس

دوتاشم کاااامل بلده ینی چه من بگم مثلا در ببند میفهمه چ باباش ب ترکی بگه در ببند

گفتار درمانی هم بردمش برای مربیو تکرار میکرد و حرف میزد

تا میام خونه یا میخام باش کارکنم یا حرف بزنم باز همیطو نگام میکنه جمله نمیگه

مثلا میخایم بریم بیرون لباسش میارع اشارم میکنه ک ینی بریم بیرون

یا گشنشه میره سمت اشپزخونه و گاز و قابلمه ک غذام بده

همش میگ عه عه عه

چیکارکنم یکی راهنماییم کنه

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید با همون مربی گفتار درمانیش صحبت کنین تا بتونن از روش دیگه ای استفاده کنن

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

چنتا کلمه میگه؟

همه کلمه ای میگه

مثلا امروز چراغ قوه خریده بود باباش تا دید و بهش گفتم چراغ قوه هس سریع گف

ینی هممه چیو میگه..فقط جمله نمیگه

.مثلا تشنشه میگه مامان اب عه عه عه

نباید اینجور باشه سعی کن هرطور شده باهاش حرف بزنی.. خودت توی خونه زیاد صحبت کن باهاش.. من پسرم سه سالشه کامل صحبت میکنه جملات رو میگه.. سوال میکنه. گشنشه میگه نهار میخوام.. اب بده. و.. جلسات گفتار درمانی و ادامه بده حتما سعی کن فعلا به زبان مادری حرف نزن تا فارسیش راه بیوفته

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ما هم بچه فامیلمون ۲ سال و نیمشه حرف زدن بلد نیس فقط ادا در میاره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

باید با همون مربی گفتار درمانیش صحبت کنین تا بتونن از روش دیگه ای استفاده کنن

گفت فقط ی زبان باهاش حرف بزنین..هرکاری میکنیم نمیشه..کل طایفه پدری ترکن..عمه باباجونش..عموهاش دخترعموهاش..پسرعموهاش ک همسنش..پسرعمش ک هم بازیشه همه ترکن نمیشه اصن تک زبان بمونم باهاش

تخم کفتر خیلی جوابه از نزدیک دیدم

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم