2777
2789

یکی از دوستام وقتی که من ازدواج کردم بلااستثنا هر موقع منو میدید میگفت ااا چرا احوال نمیگیری 😏خودتو نگیر و از این حرفاهمیشهههه خداا طلب کار بود هر چند من بشدت خاکی بودم باشون اینو خودش هم بعدا اعتراف کردهمیشه احوال میپرسیدم بیرۉن میرفتم باهاشون

تا اینکه یه مدت کلاااااا خبری ازش نبود منم خبر نگرفتم شنیدم ازدواج کرده زنگ زدم تبریک گفتم یه‌خورده حرف زدیم و از اون به بعد کلاااا ورق برگشت خیلیی خودش رو چس میکنه یکسره میگفت شوهرم اینجۉر شوهرم اونجور وحس میکرد آسمون سوراخ شده اون پسر براش افتاده

تا اینکه شب عروسیش هم دعوت نکرد دوست و رفیقاشو بجز ینفر که اونم از طرف داماد دعوت شده بود منم دیگه بی اعتناش میکردم بعداز یه مدت یه گروه زدیم با دوستام.

خب ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یکی از دوستام اونم اد کرد آقا این اینقدررر میگه شوهرم گفت غذا نخر میارم دلم برا قابلمه هام تنگ شده (ۉقتی میرفت خونه مامانش)مادرشوهرم قبلمه خواهرشوهرم جگرمه و از این زر زرا 

آقامون اینو گفت آقامون اونو گفت تا اینکه یروز گفتم بابا بهاره کم دم بگوآقامون حالمون رو بد کردی اونم فک میکرد من حسادش رو میکنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام اونم اد کرد آقا این اینقدررر میگه شوهرم گفت غذا نخر میارم دلم برا قابلمه هام تنگ شده ( ...

منم رو به رو شدم با این جور افراد . تنها راهش کم توجهیه . زیاد به این جور حرفاش محل نده 😕 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

از اون موقع منتظر بود من چیزی راجب شوهرم بگم بعدضایعم کنه ⁦تا اینکه تازگیاشنیدم رفته سرکار  و بعداز مدتی من لف دادم و چند وقت بعد دوباره عضو شدم همههه دوستام احوال پرسیدن و اون اصلااا انگار نه انگار من وارد گروه شدم به رو خودش نیاۉرد خیلییییییی ناراحت شدم از اینکه یه روزگاری با این رفیق بودم کافه رفتم بیرون رفتم  

منم رو به رو شدم با این جور افراد . تنها راهش کم توجهیه . زیاد به این جور حرفاش محل نده 😕 

چقدررر یه فرد میتونه ندیده شوهر باشه 

اگه شوهرش بگه شام میارم اون میاد تو گروه میگه

چقدررر یه فرد میتونه ندیده شوهر باشه  اگه شوهرش بگه شام میارم اون میاد تو گروه میگه

واقعا باید براشون متاسف بود . تنها آرزو و هنرشون تو زندگی شوهر کردن بوده لابد

توام انگار زیادی درگیرشی ولش کن انقدبگه جونش دراد حساسیت به خرج نده

میدونی چرا درگیر این کارشم چون اون یکسره به من میگفت تو خبر نمیگیری تو دیگه رفیقا رو کنار گذاشتی و از این حرفا ولی از وقتی آسمون سوراخ شد شوهر کرد و سر کار رفت کلاااااا خودشم رو از یاد برده خداشاهده قبلا با زبون محلی خودمون حرف میزد الان عارش میاد و خانم دیگه فارسی فقط حرف میزنه😂😂کلا سم خونم افزایش پیدا میکنه خو فشار میاد از اینکه چرا من اونجوری بودم این اینجوری

میدونی چرا درگیر این کارشم چون اون یکسره به من میگفت تو خبر نمیگیری تو دیگه رفیقا رو کنار گذاشتی و ا ...

چندبار توگروه بهش تیکه بنداز بگو یادته این حرفاتوولی ازوقتی ازدواج کردی ۱۸۰ درجه فرق کردی هرچی به من گفتی خودت صدبرابرشوداری میکنی تادلت اروم شه.دیگم رابطتو کم کن رواعصابت نره