2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من هم با زن رفتم هم مرد. مرد تمام تایم کلاس رو صرف آموزش میکنه ولی زنا نصف کلاس یا با موبایل ح ...

مربی من خوراکی هم میخورد

تمام زندگیشم برامن تعریف میکردسکانس به سکانس

قطعا مرد ولی بگرد مربی خانوم که توپ و عالی باشه پیدا کن و باهاش برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگ همراه پس ندادین زن سن بالا انتخاب کنید این جوان ها میان سال ها انتخاب و ماشینش هم مدلش بالا باشه ک هی سخت گیری حساسیت زیاد حین اموزش نداشته باشه و هرکسی انتخاب کردین سرجلسه سوم راضی نبودسن کنسل بزنید یکی دیگه انتخال کتید

جلسه های دوم سوم هم دقت کنید کمک نده کلاچ نگیره همش یه وقت ماشین خاموش نشه و شما متوجه نشین چون یادگیریی هستین بعضی ها کمک مربی ها کمک میدن کلاچ میگیرین کمک میدن که خاموش شون خاموش نشه ولی شما ماشین افسری که امتحان میدین اصلا کمک نمیده و بیشتر هم پارک و دوبل اینا کارکنن وقت این نباشه تایم شما تموم کنن 

جلسه های دوم سوم هم دقت کنید کمک نده کلاچ نگیره همش یه وقت ماشین خاموش نشه و شما متوجه نشین چون یادگ ...

یعنی اصلا کمکم نکنه بهتره؟؟؟ مرسی از راهنماییت اگه خوب نبود میتونم عوض کنم مربیمو ؟

فارغ التحصیل هاگوارتز